5 Simpele Tips voor een Healthier Lifestyle

Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal. Laadt de video niet? Klik dan hier.

Gefeliciteerd: je bent overstag en hebt besloten nu ècht eens gezonder te gaan leven. Waar je naar op zoek bent is heel simpele gezondheidtips die makkelijk in te passen zijn in je levensstijl. Rustig aan beginnen en constructief werken aan je gezondheid door middel van een levensstijl die je tot in het einde der dagen vol kunt houden. 

Verstandig! Daarom geef ik je in bovenstaande video een zetje in de goede richting met 5 simpele tips voor een gezondere levensstijl. Je kunt ze heel makkelijk inpassen in je huidige lifestyle, zonder dat je een duur sportschoolabonnement moet nemen of de helft van je proviand de deur uit moet doen.

PS: Heb je nog vragen, dan kun je die achter laten in de comments hieronder of onder het filmpje op Youtube.

5 Simpele Tips voor een Healthier Lifestyle || Great Body & Skin

xo-angela

Volg me op social media:

Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

About Angela

Angela
Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting. 'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn. Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

4 reacties

 1. Wow, je bent echt gorgeous! Geweldige haarkleur, prachtige lipkleur, amazing. Goede video ook! Avocado is inderdaad nom, ik kan daar echt kilo’s van eten. Oké, dat niet, ik ben allergisch ervoor, maar ik eet het wel gewoon. Net zoals dagelijks fruit, groenten en hardlopen erbij! Nu het lekkerder weer wordt gaat dit ook gemakkelijker. Vandaag niet, maar het is maandag.. fair enough. :’)

 2. Wat leuk! Ik eet al wel erg gezond maar ben benieuwd naar je tips.
  Ik merkte vooral dat ik de laatste tijd weer aardig wat suikers at dus ben nu even met een ‘detox’: helemaal vegan en geen toegevoegde suikers etc.
  Ik ga het als ik thuis ben weer even bekijken!

  -X-
  Joy recently posted…OOTD – Schoolgirl ChicMy Profile

  • Angela Willemse

   Goed bezig! Wees je er alleen bewust van dat je lichaam geen detox nodig heeft om te ontgiften. Je lever is hiertoe namelijk prima zelf in staat. Structureel je eet- en drinkgewoonten aanpassen is effectiever. Dus geen overvloed aan toegevoegde suikers, alcohol, transvetten etc., maar af en toe een vette hap of drankje kan geen kwaad. Je lever weet hier effectief mee om te gaan. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge