Wish-List: Ballet Inspired Nike Workout Clothes

Wish-List: Ballet Inspired Nike Workout Clothes

Toen ik een klein meisje was, was ik een fanatiek balletdanseresje. Ik herinner me zelfs dat wanneer mijn moeder en ik boodschappen gingen doen, ik op mijn tenen naast haar liep, terwijl ik haar zei dat ik `echt niet meer normaal plat op mijn voeten kon lopen. In de jaren die volgden bleef ik dansen, mijn voorkeur voor het dansen evolueerde ondertussen van klassiek ballet, naar jazz ballet, disco dansen en uiteindelijk tot thuis dansen thuis, aangezien mijn dance moves op dit punt  vrij gênant zijn geworden (immers, ik heb nu een vriendje, dus mannetjesimponerende dansmoves zijn niet eer mijn eerste zorg).

Read in English

Als een ballerina

Ik mis het klassieke ballet zo nu en dan wel hoor, zoals ik in dit artikel over de full-body ballet workout al aangaf. Mijn workoutregime van tegenwoordig bestaat voornamelijk uit bootcamps, boksen, krachttraining en hardlopen; volkomen nìet elegant en sierlijk zoals ballet dat is dus. Dat betekent niet dat ik me niet als een ballerinaatje kan voelen tijdens mijn push-ups en burpees, toch?!

Pilates & Yoga

Op Nike.nl, een van mijn favoriete webshops, vond ik zomaar ineens een kleine, maar mooie, basic collectie van op ballet geïnspireerde workoutkleding. Deze items staan vast prachtig tijdens een sessie yoga of pilates. En vooruit: ik zou ze ook gewoon dragen tijdens krachttraining. Hebben!

Ballet inspired workout clothes W STUDIO WRP

Meer info

NIKE AZEDA TOTE

Meer info

NIKE-SEAMLESS-BRALETTE

Meer info

GYM-SEAMLESS-LS-BRALETTE

Meer info

GYM-BALLET-WRAP

Meer info

PRO-INSIDE-GYM-BODYSUIT

Meer info

Vraag

Heb jij tips voor webshops met toffe workoutkleding? Laat ze achter in de reacties hieronder!

xo-angela

Volg me op Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

About Angela

Angela
Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting. 'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn. Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

3 reacties

  1. Leuke spullen! Ik heb ook vijftien jaar gedanst, van klassiek over jazz tot hiphop. Sinds vier jaar doe ik Zumba, dat is voor mij perfect: het lijkt net genoeg op dans en toch is het een full body workout. Love it!
    Kim recently posted…De Afvalrace ~ FitspirationMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge