Barbie Pink Nike Sneakers

Shopping Sunday: Barbie Roze Nike Sneakers

Het is weer tijd voor wat fijne workout outfit inspiratie! Deze keer zocht ik alle knalroze Nikesneakers bij elkaar, want wie houdt er niet af en toe van een touch of Barbie? Ik bedoel maar!

Barbieroze sneakers zijn overigens ook heel goed onder je daily outfitje te dragen:

pink nike sneakers

Foto via Street Style All Women’s Talk

Pink Sneakers and Dress

Foto via The Best Fashion Blog

Vet leuk, toch? Voor Barbieroze ben je nooit te oud (ook niet als je de 30 al bent gepasseerd)! Goed, that said volgen hier de meest geweldige Barbieroze Nike sneakers:

 

Barbie Pink Nike Sneakers
 
 
 
Shop je favoriete sneaker door op de thumbnail te klikken:
 

Nike Air Max Thea PinkNike Dual Fusion in pinkNike Max LeBron 11 Boys' Grade School in pinkNike Performance ZOOM FLY in pink

De full pink Air Max 90’s zijn wel heel tof! Welke sneakers zijn jouw favoriet?

 

Volg me op Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

About Angela

Angela
Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting. 'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn. Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge