Werkelijk, ik vind het een genot om naar te kijken, deze video. Wat beweegt deze vrouw mooi! Licht als een veertje en met zachte bewegingen drentelt Candice Swanepoel door het beeld. Ik denk met weemoed terug aan mijn eigen ervaringen met klassiek ballet en vraag me af of ik me misschien toch maar eens moet gaan aanmelden bij een balletstudio (mijn sportschool biedt namelijk helaas nog geen ballet booty barre aan). Ik heb balletkriebels! 

Het Victoria’s Secretpakketje

 [dropcap]C[/dropcap]andice is al een aantal jaar één van de Victoria’s Secret Angels. Dat word je niet zomaar: de gigant contracteert uitsluitend modellen die naast een knap hoofd, beschikken over een pakketje van ellenlange benen, ronde billen, slanke taille en ga zo maar door. Dat pakketje hebben de Angels vooral te danken aan hun genen. Dat betekent echter niet de Angels helemaal niets vlak voor de jaarlijks terugkerende, wereldbefaamde Victoria’s Secret show aan hun lijf doen; integendeel!

Balletworkout

De Angels worden door huistrainer Michael Olajide flink gedrild tijdens een bokssessie en bootcampachtige workouts. En Candice? Die gaat voor een iets rustigere balletworkout. Een balletworkout is effectief om je spieren te versterken en je lichaam als het ware te stroomlijnen. Daarnaast zorgen de bewegingen uit een balletworkout ervoor dat je leniger wordt en onbewust rechterop gaat staan.   

Thuis en op reis

In bovenstaande video laat Candice je een stukje van haar full-body balletworkout met trainer Mary Helen Bowers zien. Je kunt de oefeningen meteen, vanuit je huiskamer op een matje op de vloer, meedoen. Heel handig voor als je veel reist, of toch net even niet die stap durft te nemen om je aan te melden bij een balletstudio.

Vraag

Wat is jouw favoriet workout?

Recept van de dag: Raw Date Energy Bars | Perfect Post-Workout Food

xo-angela

Volg me op Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: