dear diary ... february model diary

Lief Dagboek …

We zitten alweer in maart! Dat betekent dat het hoog tijd is voor een februaridagboekje. Februari was weer een leuke maand met een aantal highlights. Zo vertelde ik mijn familie, vrienden en jullie over mijn zwangerschap, had verschillende fotoshoots, etentjes en get-together’s met vrienden, maakte filmpjes, at vooral veel zoets en stond uiteraard weer regelmatig in de sportschool. Kijk je mee?

Read in English IMG-20150131-WA0000

We begonnen met een bezoekje aan mijn broer en schoonzusje met het nieuws dat ik zwanger ben. Ze wisten beiden dat we ermee bezig waren, maar hun reacties was priceless. Zo lief! Ferdi ziet het al helemaal zitten om de kleine mee te nemen op survivaltochten. Ik vind het best! We aten pannenkoeken om het leuke nieuws te vieren.

IMG_20150207_130749

Mijn vriend en ik maakten daarop een filmpje voor jullie, waarin we vertelden over mijn zwangerschap. Nog niet gezien? Bekijk hem hier.

Model Diary February

Uit eten met Annewil en Deborah (die de foto nam, dus heus wel erbij was). Eén keer in de zoveel tijd hebben we een eetdate. We proberen dan vooral gezonde eettentjes uit. Annewil’s vriend zat op dit moment in India, dus moesten we natuurlijk gebruik maken van deze gelegenheid. Mijn knot paste helaas niet helemaal in de fiets.

February Model Diary

Whoehoe! Roze kettlebell! Ik kan trouwens wel zwaarder dan dit hoor. Dat je het even weet. 

Model Diary February

We hadden weer een termijnecho! Daar kijk ik altijd (dit was pas de 2e hoor) zó naar uit! Onze kleine spruit was tijdens de echo 12 weken en 4 dagen oud en zo groot (klein) als een pruim. We zagen ook de nub duidelijk in beeld komen. Meer over de nub en deze echo lees je hier.

Model Diary February

Ik werd geboekt voor een aantal covers, verspreid over meerdere dagen. Deze covers zijn nog niet uit, dus je zult het even moeten doen met deze #backstagefie #lotd. De fotografe bleek ook zwanger; (bijna) exact even lang als ik! We hebben afgesproken dat ze mij gaat fotograferen wanneer ik een goeie zwangerschapsbuik heb. Leuk!

February Model Diary

’s Avonds met vrienden de stad in voor een drankje. Dat betekende voor mij uiteraard alcohol-vrij. Ik mis mijn wijntje best wel. Na de zwangerschap meteen weer beginnen met alcohol lijkt mij in verband met borstvoeding ook geen puik plan. Dat wordt dus vermoedelijk lang uitkijken naar een glaasje rode glorie.

Model Diary February

Beste wel een mijlpaaltje: ik erkende mijn vriend officieel als de papa van ons kind. Dit moet je regelen wanneer je nog niets op papier hebt staan omtrent partnerschap. Dit is bij ons het geval en dan is dit noodzakelijk.

Model Diary February

Kijk nou wat leuk: samen met mijn vriend aan het werk! Maarten heeft tegenwoordig 1 dag in de week vrij. Hij moest nog wel even 2 uurtjes werken, dus zochten we samen een koffietentje op en hebben daar samen gewerkt: hij aan een stuk voor de WMO (hij is consultant voor de overheid), ik aan mijn blog.

Model Diary February

Ik had een shoot in het bos waar ik vroeger altijd hardliep met mijn broer. Daar kwam deze foto uit. Ik ben er heel blij mee!

We aten vanavond zoete gewokte aardappel met ahornsiroop, amandelen en gewelde rozijnen. Dat is veruit mijn favoriet. Lijkt je dit lekker, kijk dan eens naar dit recept, dat erop lijkt. Vooral maand 2 van mijn zwangerschap kreeg ik groenten maar moeilijk weg. Zoete aardappel is (dôh) lekker zoet en kreeg ik daardoor goed weg. Niet dat ik te weinig binnen heb gekregen overigens: ik dwong mezelf wel om voldoende te eten, ook al betekende dit dat ik het gevoel had dat ik mezelf als een walrus naar bed moest slepen.

Model Diary February

In februari werd er natuurlijk ook nog gesport. Leuk: ringen! Daar heb ik natuurlijk even gebruik van gemaakt. Voelde heel erg Youri. 

Hiervan maakte ik alléén een foto. De drang om te kopen kon ik weerstaan. Gelukkig maar, want ik heb heel sterk het idee dat zodra ik eraan toe geef, het hek van de dam is. Natuurlijk eet ik weleens een appeltaartje, maar dat is dan ook echt een momentje met een koffietje erbij, goed gezelschap … is toch anders dan lopend naar de bus gedachteloos zon reepje wegschrokken, toch?

Deze maand was het natuurlijk ook Valentijn! “Wat lief van Maarten”, dacht ik nog, maar de bloemen kwamen van Garnier vandaan (en dat is natuurlijk ook heel lief!).

quinoa-beet-goatcheese-salad

We aten deze lekkere quinoa-bietensalade met granaatappelpitjes. Wéér lekker zoet, ja. Het recept vind je hier.

IMG_20150225_185801

Weer zoet eten. En soep. Zoete soep. Jep, februari was voor mij food-wise een lastige maand! Het lijkt nu wel allemaal heel gezond of misschien wel weinig wat ik at, maar dat haalde ik dan weer in met appeltaart met slagroom of patatjes. Alles om maar aan de calorietjes te komen. Dit was ook het advies van mijn verloskundige. Ik ben er wel achter dat ik dat maar beter niet meer kan doen, want ik blijk echt nog overdreven op zaken als veel suiker en lactose te reageren. Dat voelt zeer onprettig! Dus ben ik maar meer bananen (waar ik normaal gek op ben) in gaan slaan, die ik dan met hele lange tanden opeet. Bah! 

IMG_20150225_113609

Gelukkig scheen de zon en staken de voorjaarsbloempjes bemoedigend hun kopjes boven het gras uit om mij te mentaal te steunen. Het hielp!Screenshots_2015-02-23-18-07-21

Een theetje en Boer Zoekt vrouw terwijl ik me opmaak voor een vette party bij mijn vriendinnetje Annewil.

Ik was als VIP uitgenodigd voor de Beauty Awards. Daar worden awards uigereikt aan schoonheidsspecialisten in verschillende categoriën. Ik had eigenlijk gehoopt dat er merken aanwezig zouden zijn, dan had ik met hen kunnen spreken over hun filosofie. De merken waren er niet, maar het eten was heerlijk, de show mooi en mijn tafelgezelschap gezellig. Ik verliet wel voor het toetje het event, omdat ik de volgende dag op tijd op moest voor een shoot.

Tot zover de highlights van afgelopen maand! Maart heeft alweer leuke dingen gebracht, zoals een shoot in Frankrijk en poesjes kijken. Ik heb er weer zin in!

Wat was het leukste dat jij in februari deed?
xo-angela

Volg me op social media:

Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

About Angela

Angela
Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting. 'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn. Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

2 reacties

  1. Leuke foto’s, hihi! En vond het leuk om je te ontmoeten op de beauty awards.

    Liefs, xo
    Kim ter Stege recently posted…Event | Als pers naar de Beauty Awards 2015My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge