workshop 9 maandenbeurs-beste voeding voor je baby

Tip: Workshop Beste Voeding Voor je Baby

Eerlijk toegeven: eigenlijk sprak de 9 Maandenbeurs mij totaal niet aan. Bij mij leeft namelijk sterk het beeld van een invasie hoogzwangere vrouwen met roodgeverfd, kortgeknipt haar met trolley’s met in het kielzog een brave man. Toch ga ik deze week naar de 9 Maandenbeurs. Lees snel verder waarom!

De reden is dat één van mijn favoriete winkels Ekoplaza tijdens de beurs in samenwerking met BabyBeGood en Babycooking een workshop over gezonde voeding voor babytjes geeft. Tijdens de informatieve workshop “Proef & Beleef” leer je in no-time gezonde, biologische hapjes voor je babytje te maken.

Nu wil het feit dat ik ook nog eens zwanger ben, wij in huize Boxem (de naam van mijn vriend) veel waarde hechten aan gezonde en biologische voeding èn ik mijn kindje straks natuurlijk alleen maar het allerbeste wil geven. Hier wil ik dus meer van weten!

workshop ekoplaza babybegood babycooking tijdens de 9 maandenbeurs

Bron

Info

De informatieve workshop “Proef & Beleef” vindt tijdens de 9 Maandenbeurs 2015 doorlopend plaats en is gratis te volgen bij stand nummer 08.123. Deze stand vind je op het Puur Baby Plaza. Check vooral ook de rest van het plein voor pure producten voor jou en je babytje.

Datum: 25 februari t/m 1 maart
Plaats: Rai, Amsterdam
Info & tickets: 9maandenbeurs.nl

Ps 1: dames, laat je man lekker thuis en kom met een vriendin. Doe ik ook.
PS 2: loop je vrijdagavond rond op de beurs, zoek met dan om 18:30 uur even op tijdens de workshop!

Bron
xo-angela

Volg me op social media:

Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

About Angela

Angela
Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting. 'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn. Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge