Loslaten

(NL) Loslaten

Sorry, this entry is only available in Dutch.

About Angela

Angela
Hey! I'm Angela; a 30-something mommy and a now REAL #fitchick, digi nerd, photo & film shooter hobbyist, MSc specialized in Health Education, marketingspecialist and an international fashion model for 20 years. I've worked for eg. Viktor & Rolf, Nivea, Escada, Elle, Vogue and Glamour. I write about everything that I find worth sharing. Go ahead an take a look around. Don't hesitate to share your thought sor opinions. Enjoy!

Check Also

I'm on -maternity leave!

(NL) Buikspieren trainen tijdens de zwangerschap: oefeningen, risico’s, aandachtspunten

(NL) Voor modellen is het belangrijk om na de zwangerschap zo snel mogelijk weer een platte buik te hebben. Ik leg je uit welke buikspieren je mag trainen tijdens de zwangerschap en wat de risico's en aandachtspunten zijn.

6 comments

 1. Hè hè, je bent weer terug :). En hoe! Wat heb je een mooi artikel geschreven. Ik heb wel doelen gesteld. Ik rookte af en toe wel eens een sigaretje met een drankje terwijl ik al jaren niet meer verslaafd ben, dus daar wil ik nu helemaal mee stoppen. Het slaat nergens op. Ik wil sowieso meer aan yoga en meditatie doen en weer gezonder leven. Ik ben nu ook bezig met een recharge programma en man, wat krijg je daar veel voor terug. Had ik eerder moeten doen. Niet dat ik zo ontzettend ongezond at, maar soms is het wel fijn om helemaal te resetten.
  Overigens ben ik zo benieuwd hoe ik het zelf straks als moeder ga doen. Bij adoptiekindjes wordt wel aangeraden ze niet te lang te laten huilen. Maar dat heeft ook met de hechting e.d. te maken. We gaan het zien!
  Karen recently posted…Quinoa Tabouleh met Kikkererwten, Tomaat en KomkommerMy Profile

  • Angela Willemse

   Ik snap het wel! Tabak en alcohol zijn genotsmiddelen en daar genieten mensen dan ook van. Het is een momentje van relaxen, het ‘hoort’ bij het sociale. Dit alles maakt het zo lastig ermee te minderen of stoppen. Hoe wil je gaan stoppen? Cold turkey? Of sta je jezelf af en toe nog weleens wat toe?

   Ik ben benieuwd naar je rechargeprogramma! Kan ik ook wel gebruiken. Nog nooit zoveel slagroom gevreten als het afgelopen jaar haha!

   Ik ben ook benieuwd hoe je het gaat doen! Ik bedoel: ik weet zeker heel goed, je komt nu al over als een hele liefdevolle moeder! Maar ik ben ook benieuwd wat je gaat schrijven over hoe je zaken aanpakt als opvoeding, voeding etc. En huilen ben ik ook geen voorstander van, zeker niet! Altijd troosten. Maar soms lukt troosten niet altijd even goed doordat ze krampjes hebben, moe zijn, wat dan ook. In het begin vond ik het vreselijk om Jim te zien huilen, vond het zo zielig voor hem! Maar soms is het niet zozeer zielig, maar is het slechts om te verwerken. En dan mag huilen er zijn.
   Angela Willemse recently posted…Zwanger, Bekkeninstabiliteit en de SportschoolMy Profile

 2. Wat een mooi doel! Het inspireert mij om hetzelfde te gaan proberen 🙂
  Annemieke recently posted…Fotografie: All time favourites #3My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge