In de winter iedere dag een zijdezacht huidje? Ik geef je drie tips èn geef 5 keer een fles NIVEA Verzorgende Body Milk weg!
Sorry, this entry is not (yet) available in English.

Warm inpakken

Naast het werken aan mijn blog en modellenwerk geniet ik volop van mijn tijd met baby Jim. Overdag, wanneer Jim uit bed is, spelen we samen op het kleed op de grond, zing ik liedjes voor hem of maken we, liefst met de draagdoek, wandelingetjes door het park. Nu het winter is en het soms behoorlijk guur kan zijn buiten, zijn we warm goed warm ingepakt.

Tussen het e-mail wegwerken en blog schrijven door kroelen met baby Jim.
Tussen het e-mail wegwerken en blog schrijven door kroelen met baby Jim.

 

Daarna pak ik Jim warm in in de draagdoeken maken we ons dagelijkse wandelingetje in het park.
Daarna pak ik Jim warm in in de draagdoeken maken we ons dagelijkse wandelingetje in het park.

Zachte huid: een must-have

Dat is ook wel nodig merk ik, want mijn huid heeft het tijdens het winterseizoen door de weersinvloeden en een hoger staande verwarming altijd wat meer te verduren. Niet fijn, want een droog huidje vind ik ontsierend. Als model is daarnaast een zachte, gezonde huid wel een echte must-have.

Tips voor een zachte huid

Wil jij ook graag elke winterdag een soepele, zachte huid? Pas dan dagelijks de volgende  tips en verzorging toe:

  • Drinken

Drink veel, héél veel, water. Dit helpt uitdroging van je huid te beperken. In plaats van water kun je natuurlijk ook cafeïne-vrije thee drinken. Laat cafeïnehoudende en alcoholische dranken zoveel mogelijk staan.

  • Zonnebank

Juist tijdens het winterseizoen kan het verleidelijk zijn de zonnebank te gebruiken. Let wel: de zonnebank droogt je huid enorm uit. Liever niet doen dus.

  • Beschermende kleding

Draag wanten en een lekkere muts. Dat helpt uitdroging van je handen en hoofdhuid door de koud te voorkomen.

  • Smeren

Tijdens dit seizoen is het zeker geen overbodige luxe goed te smeren. ‘Aankleden’ met een eerste beschermend laagje verzorgende body milk onder je kleding zorgt  ervoor dat vocht in je huid wordt ge-’locked’. Hierdoor verliest je huid minder snel vocht, waardoor je huid lekker zacht aan blijft voelen.

Wandelen in de winterzon

Iets over achten. Baby Jim ligt voor zijn eerste slaapje die dag op bed, wat mij de tijd gunt uitgebreid te douchen. Daarna smeer ik me in met een dikke laag NIVEA verzorgende body milk. Aan de milk is amandelolie toegevoegd, waarin verzorgende vitamine E zit. Vitamine E doet wonderen voor een droge huid, die daar zichtbaar zachter en soepeler van wordt. Deze bodymilk is daardoor fijn voor de dagelijkse verzorging van je huid tijdens de gure wintermaanden.

Tips voor Dagelijkse Huidverzorging in de Winter
Voor het naar buiten gaan: smeren tegen een droge huid!

De milk laat geen vettig laagje achter. Ik kan me daardoor direct aankleden, om vervolgens nog wat mail weg te werken en een begin te maken aan een blog. Tegen de klok van 10 hoor ik Jim brabbelen door de babyfoon. Ik haal een vrolijke vent uit zijn bedje, hij krijgt zijn flesje en samen gaan we met Jim in de draagdoek op pad voor een wandeling in de winterzon. Even een fris neusje halen. Genieten! 

Winactie

Wil jij ook elke winterdag de verzorging voor een zachte huid? In samenwerking met NIVEA mag ik 5 lezeressen blij maken met een exemplaar NIVEA Verzorgende Body Milk.
 
Zo doe je mee:[tie_list type=”minus”]

  • Laat in een reactie hieronder weten dat je mee doet.
  • Voeg je e-mailadres toe, zodat ik contact met je op kan nemen.[/tie_list]

Deze winactie sluit op 22 februari 2016. De winnaar wordt diezelfde dag per e-mail en de Facebookpagina van Great Body & Skin bekend gemaakt.
 
Succes!
 
NIVEA Verzorgende Body Milk is voor € 5,49 bij verschillende drogisterijen, supermarkten en natuurlijk online te koop.
 

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met NIVEA. Voor deze winactie gelden deze voorwaarden.

 
Angela

About Author

Hey! I'm Angela; a 30-something mommy and a now REAL #fitchick, digi nerd, photo & film shooter hobbyist, MSc specialized in Health Education, marketingspecialist and an international fashion model for 20 years. I've worked for eg. Viktor & Rolf, Nivea, Escada, Elle, Vogue and Glamour.

I write about everything that I find worth sharing. Go ahead an take a look around. Don't hesitate to share your thought sor opinions. Enjoy!

Lees ook: