Read in English

Legs must be seen! Daarom vind ik het leuk om in de sportschool, maar ook buiten de sportschool mijn benen in leggings met print te steken. Op Etsy.com vond ik een flink aantal leuke exemplaren die ik hier graag met je deel.

[dropcap]Ken[/dropcap] je Etsy.com nog niet? Etsy is een online shop waar je unieke, handgemaakte, vintage handgemaakte producten, vintage items vindt. Je kunt er zo dus vanuit gaan dat je met de aankoop van jouw product iets unieks aanschaft èn kleine ondernemers steunt!

Favorieten

Dit zijn mijn favoriete Etsy-leggings met printje. Zit er een legging bij die je leuk vindt? Klik dan op de foto en je wordt doorgestuurd naar de legging in de Etsy webshop voor meer informatie.

Which legging is your favorite?

All images belong to the webshop owner.

xo-angela

Follow me on social media:

Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: