Favorites: Printed Tights at Etsy.com

Favorieten: Leggings met Print op Etsy.com

Read in English

Legs must be seen! Daarom vind ik het leuk om in de sportschool, maar ook buiten de sportschool mijn benen in leggings met print te steken. Op Etsy.com vond ik een flink aantal leuke exemplaren die ik hier graag met je deel.

Ken je Etsy.com nog niet? Etsy is een online shop waar je unieke, handgemaakte, vintage handgemaakte producten, vintage items vindt. Je kunt er zo dus vanuit gaan dat je met de aankoop van jouw product iets unieks aanschaft èn kleine ondernemers steunt!

Favorieten

Dit zijn mijn favoriete Etsy-leggings met printje. Zit er een legging bij die je leuk vindt? Klik dan op de foto en je wordt doorgestuurd naar de legging in de Etsy webshop voor meer informatie.

Which legging is your favorite?

All images belong to the webshop owner.

xo-angela

Follow me on social media:

Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

About Angela

Angela
Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting. 'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn. Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

3 reacties

  1. Zo jammer dat nike en de andere merken alle mannen light links laten liggen. Ij moeten het allemaal doen met zwarte saaie tights ;'( Gelukkig heb ik een vriendin die vaak met me meerent die wel al die ubercoole leggings draagt, heb ik er toch nog een beetje lol aan

  2. Wauw, wat een aparte leggings! Ik draag zelf alleen leggings/tights tijdens het hardlopen. Ik vind leggings vrij afschuwelijk eerlijk gezegd.

    Maar deze zijn zo lelijk dat ze weer mooi zijn. Mijn favoriet zijn die Spidermanleggings.
    Vlijtig Liesje recently posted…Impulsaankoop: bloemetjes cowboy laarzenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge