Flashback to June: polular blog reads, personal events and business opportunities

Terugblik: Juni

Een cliché, maar wat gaat het jaar toch snel. De helft is alweer voorbij. Geïnspireerd door Dejlig’s “Best Of” heb ik daarom besloten af en toe stil te staan en samen met jullie terug te blikken op de vorige maand.

In deze eerste terugblik geef ik een inkijkje in de meest populaire artikelen van juni en vertel ik op welke artikelen ik het meest trots ben. Ik vertel je over nieuwtjes op mijn blog en in de media en kijk terug op leuke dingen van juni, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. 

Meest gelezen artikelen

vegan-white-chocoate-cheesecake

1. DIY recept voor natuurlijke sunblock
2. Kom je aan van bananen?
3. Gezondere cheesecakes

Het DIY-recept voor natuurlijk sunblock komt uit de koker van Monica. Zij is helemaal thuis in de aromatherapie. Het recept is gebaseerd op kokosolie en is een goed alternatief voor chemische zonnebrandcrème.

Meeste reacties op ontvangen

ah-to-go-snack-nakd-pecan-pie

1. 7x Gezondste AH To Go Snacks
2. Zwanger Week 31: Over Kinhaar, Naveldons & Futloos Haar
3. Marianne’s Brief aan haar Lijf

Soms is er weinig interactie met lezers naar aanleiding van een artikel waar ik veel reacties op had verwacht en soms is dat net andersom. Mijn artikel met toch wel vrij simpele tips voor gezonde snacks bij de AH To Go werd, met name op Facebook, zeer goed ontvangen. Blijkbaar zijn er meer mensen die onderweg met de trein van werk naar huis op zoek zijn naar de meest gezonde snacks op de NS-stations!

Meest trots op

1. Doorbreek obsessief gedrag en angst om dik te worden
2. Is Detoxen Zinvol?

‘Trots’ is misschien niet het juiste woord om te omschrijven hoe ik denk over het artikel “Doorbreek obsessief gedrag en angst om dik te worden“. Wel vind ik dit artikel een erg waardevolle, daar ik vaak in aanraking kom met vrouwen die te maken hebben met zulk gedrag en die angst. Ik hoop dat ik met dit artikel iets bij heb kunnen dragen aan de realisatie dat ‘te gezond’ bezig zijn met je lijf een reëel gezondheidsrisico is.

Nieuwtjes

1. Naslagwerken
In de zijkolom van mijn blog (gezien vanaf een desktopcomputer) heb ik een kopje “naslagwerken” toegevoegd. Dit zijn pijlers waar je snel basisinformatie kunt vinden. Deze pijlers zijn onder andere mijn “Voeding voor Dummies: Begrippenlijst“, “Zo word je model” en “Suikervrij bakken doe je zo“.

2. Nieuwe gastblogger
Sinds juni schrijft Marianne, plus-sizemodel en voorvechter van body acceptance en size diversity in de mode, voor Great Body & Skin. Je leest al haar blogs hier. Wil jij ook gastblogger worden op Great Body & Skin? Dat kan!

3. Record aantal kijkers
Meer dan maar liefst 70.000 keer werd mijn blog bekeken deze maand. Wow!

4. Mijlpaal op Facebook
De 3.600e liker meldde zich op mijn Facebookpagina. Om dat te vieren geef ik nu een paar kekke Reeboksneakers weg.

Vermeldingen

pregnant baby bump week 31

1. Na de bevalling weer zo strak als Doutzen Kroes
Zo kondigde Foodness mijn artikel over hoe ik sport tijdens mijn zwangerschap aan op Facebook.

2. Haarmasker van avocado
All For Fashion Design tipte mijn video waarin ik laat zien hoe je een avocadohaarmasker maakt in haar artikel “20 little known beauty secrets that you need to know

Zakelijk

1. Modellenwerk
Sinds de 5e maand ben ik vanwege mijn zwangerschap tijdelijk gestopt met modellenwerk. Onlangs had ik mijn eerste voorzichtige poging om weer aan het werk te gaan; voor de gelegenheid als zwanger model. Ik deed een fitting voor productverpakkingen van zwangerschapslingerie. Helaas waren mijn borsten te groot, buik nog te klein en de slips te groot mijn kont te klein. Gelukkig staan er alweer wat leuke nieuwe opties voor zwangerschapsjobs, onder andere voor een magazine en een job via mijn Franse bureau.

2. Mijn product in de winkel 1
In de pijpleiding, maar nog heel pril: een groot Nederlands concern vroeg mij voor een samenwerking, waarbij een door mij ontworpen product in de schappen komt te liggen. 

3. Mijn product in de winkel 2
Nog een leuk iets in de pijpleiding: een tweede Nederlands bedrijf meldde zich voor een zelfde soort samenwerking, waarbij mogelijk een door mij ontworpen product in de schappen komt te liggen en online te bestellen is.

Ik kan over beide potentiële samenwerkingen nog niet teveel over zeggen, omdat ik nog helemaal niet weet waar dit strandt. Met beide bedrijven heb ik een kort oriënterend gesprek gevoerd en binnenkort vinden er vervolggesprekken plaats. Spannend! Ik houd jullie uiteraard op de hoogte van ontwikkelingen. 

Persoonlijk

1. Jarig
Ik was jarig! Dat vierde ik heel klein thuis met mijn vriend, beste vrienden, (schoon-) ouders en broer en schoonzus. ’s Ochtends kreeg ik ontbijt op bed van mijn vriend.

 

Such a sweetheart 💕 #birthday #breakfast #bed #dikkeliefs

Een foto die is geplaatst door Great Body & Skin (@greatbodyskin) op

2. Weekendje weg
Ik checkte even heerlijk uit met een weekendje Ardennen met vrienden. ’s Avonds ging ik lekker in bad met een ijsje, terwijl mijn vrienden de afwas deden. We sliepen lang uit – eindelijk – en deden heel veel bord- en raadspelletjes bij de open haard. Kneuterigheid ten top. 

3. Fitness
… maar dan voor zwangeren. Ik heb een tijdje niet gesport door bekkenklachten, maar ben onlangs weer begonnen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Zo kwam ik erachter dat ik toch eigenlijk best meer kan doen dan ik dacht en – 3 hoeraatjes – ik nog steeds een behoorlijke conditie heb. Moet ook wel als je 9 trappen op moet om bij je voordeur te komen 😉

In de media

Homoseksuele stellen mogen nu ook trouwen in de Verenigde Staten!  Gelukkig maar, want dat homo’s geen gelijke rechten hebben als hetero’s is natuurlijk van de zotte.

Wat was voor jou het meest opvallende nieuws van de afgelopen maand?

Volg me op Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest | Nieuwsbrief

About Angela

Angela
Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting. 'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn. Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Check Also

vegan wortelcake

Het Recept Van Quirine: Vegan Wortelcake

Deze heerlijke cake is een variatie op het good old bananenbrood en maak je met onder andere dadels, speltmeel en wortel.

4 reacties

  1. Thank you for another informative blog. The place else may I am getting that kind of information written in such an ideal manner? I have a project that I am just now running on, and I have been on the look out for such info.

  2. Wat spannend zeg, die potentiele samenwerkingen. Fingers crossed :)!
    Judith | myfoodblog.nl recently posted…Hotspot: Gys (Utrecht)My Profile

  3. gaaf zeg dat er misschien producten van je in de schappen komen! ik ben heel benieuwd. en nog gefeliciteerd met je verjaardag!
    diana recently posted…Een half jaar bloggen.My Profile

  4. Leuk om te lezen en fijn dat ik jou ook heb kunnen inspireren :). En wow… wat veel bezoekers en veel likes. Petje af! Heel terecht trouwens, want wat heb je een fijne informatieve blog! Trots dat je morgen op de mijne staat :).
    Karen recently posted…Let’s Talk: Bloggen, vroeger en nuMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge