Great Body & Skin breidt uit en is op zoek naar enthousiaste modellen met vlotte ‘pen’ die zich willen profileren in de categorieën gezondheid, psychologie of huid & beauty!

[dropcap]Misschien[/dropcap] heb je nog ergens een diploma op de plank liggen of volg je een duale studie naast je modellenwerk. Het is zonde om niets met die kennis in de praktijk te doen. Vaste uurtjes bij een werkgever kunnen echter lastig zijn in combinatie met modellenwerk, maar je wil ook niet stilstaan.

Zet jezelf op de kaart

Ik kan je helpen jouw vakkennis te verspreiden, jezelf te profileren en op de kaart te zetten als expert op jouw vakgebied. Dit doe ik door je een platform te bieden op greatbodyskin.com.

Behalve het schrijven van artikelen in zowel het Nederlands en Engels hoef je hier helemaal niets voor te doen; ik zorg voor de technische kant van jouw platform en de eindredactie, publicatie en promotie van jouw artikelen. Met 60.000 + paginaweergaven per maand* en een social medianetwerk van 9.500 volgers worden jouw artikelen gegarandeerd veel gelezen.

* gemiddelde per maand gedurende de laatste 3 maanden

Indien je een eigen site hebt, pluk je tevens de vruchten van de traffic die jouw gastblogs naar je site genereren. Verder deel je mee in uitnodigingen voor events en het testen van producten.

Categoriën om in te gastbloggen

Op Great Body & Skin kun je als gastblogger artikelen schrijven in de volgende categorieën:

Doelgroep en doel

Je schrijft primair voor modellen en secundair voor vrouwen in de leeftijd van 18 t/m 35 jaar met een gezonde levensstijl. De grote lijn in jouw artikelen is erop gericht deze doelgroepen te informeren, inspireren en motiveren ter ondersteuning van een gezonde levensstijl. Let op: gezondheid bestaat uit de factoren sociaal, fysiek en mentaal. Op Great Body & Skin ligt op mentale gezondheid een zwaartepunt.

Een selectie van de modellen die je eerder al als gastblogger zag verschijnen op Great Body & Skin

Voorkeur

Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar dames en heren in de leeftijd 21 t/m 35 jaar met ervaring als model. Dit is belangrijk om relevante artikelen te kunnen schrijven, doordat je binding hebt met de doelgroep en de cultuur kent.

Verder is het van belang dat je kennis van zaken hebt. Je hebt bijvoorbeeld Psychologie, Voeding & Diëtetiek, Levensmiddelentechnologie of Sport & Bewegen gestudeerd, bent bezig met een relevante studie of cursus of hebt relevante werk- of levenservaring opgedaan. Op dit moment is er bijvoorbeeld een (ex-) model aan Great Body & Skin verbonden dat alumna Vrouwenstudies is en haar scriptie schreef over modellen en de belichaming van het schoonheidsideaal.

Ben je model zonder relevante studie- of werkervaring, maar heb je een journalistieke of communicatieachtergrond of schrijf je gewoon heel goed? Vind je het leuk om interviews te houden met bijvoorbeeld modellenbureau’s en ontwerpers? Wellicht kunnen we dan ook iets voor elkaar betekenen!

Ben je geen model, maar heb je wel relevante studie- of werkervaring? Schroom ook in dat geval niet contact met me op te nemen.

Tot slot hecht ik waarde aan regelmaat. Ik spreek daarom graag een vaste dagen of vaste dagen af in de week of maand dat jouw artikelen gepubliceerd zullen worden.

Voorbeelden van gastblogs

Ik kan me voorstellen dat je best benieuwd bent hoe jouw gastblog eruit komt te zien. Daarvoor kun je de categorie ‘Gastblogs‘ bekijken. Deze categorie staat in de menubalk direct bovenaan de website, goed vindbaar voor bezoekers. Alle blogs van gastbloggers staan onder elkaar in deze categorie. Tevens zijn gastblogs vindbaar in de categorie (bijvoorbeeld Psychologie of Huid & Beauty) waarin ze vallen. Zo zie je dat dit artikel van gastblogster Deborah zowel vindbaar is in de categorie ‘Gastblogs‘ als in de categorie ‘Huid & Beauty‘. Het artikel over ‘Curves on the Runway‘ van ex-model Eline vind je in de categorie ‘Gastblogs’ en ‘Psychologie’. 

Neem contact op

Lijkt het je interessant om gastblogger te worden op Great Body & Skin? Laat dit dan weten via het contactformulier op deze pagina. Voeg indien mogelijk jouw meest relevante artikelen toe en een link naar je eigen website voor mijn beeldvorming. Een linkje naar jouw LinkedIn is ook fijn!

Ik zie uit naar jouw bericht!

Foto: Flickr CC

Volg me op Instagram Twitter | Facebook | YouTube | Bloglovin

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: