Gastblogs

Internationale fashionmodellen van over de hele wereld bloggen over hun lifestyle, kennis en interesses.

Poseerles van Les & de Perfecte Selfie

Model Lesley (BNTM 2 en eigenaresse van de blog A Look in my Diary) geeftl tips over poseren; tijdens een professionele shoot, maar ook voor jouw perfecte selfie op social media (want zeg nou zelf: een perfecte selfie is toch stiekem best lekker?).

Read More »

Marianne over Stress om Bikinibody: “Ik Walgde van Mezelf”

how to get a summer body

Met bevende handen stap ik in mijn bikini. Met tranen in mijn ogen staar ik naar mijn spiegelbeeld en voel me misselijk worden; fysiek misselijk van wat ik zie. Terwijl ik de verkoopster buiten het pashokje hoor rondwandelen, huil ik in stilte. Ik zie alleen maar vet en oneffenheden. Ik ben afschuwelijk.

Read More »

Health At Every Size

health at every size - HAES

Wekelijks bespreekt Marianne, plus-sizemodel en voorvechter van size diversity in fashion en body acceptance, een thema met je. Vandaag bespreekt ze Health at Every Size.

Read More »

Plus-Size Modellen in Straight-Size Fashion

Plussize Modellen in Straightsize Fashion

Vandaag wil ik met jullie praten over plus-size modellen in straight-size fashion. Wat vinden jullie hiervan? Zouden jullie graag meer verschillende maten in mode willen zien, of vind je toch dat mode iets moet blijven voor hele slanke meiden?

Read More »

Plus-Sizemodel & Gastblogger Marianne Nykjaer Stelt Zich Voor

Plus-sizemodel Marianne Nykjaer

Soms kom je mensen tegen die blijven hangen. Door wat ze zeggen, de boodschap die ze uitdragen en door waar ze voor staan. Marianne Nykjaer, plus-sizemodel, sportfanaat en voorvechter van diversiteit en body acceptance, is zo'n fijn exemplaar. Op mijn blote knietjes heb ik Marianne daarom gesmeekt om alsjeblieft op Great Body & Skin te komen gastbloggen. En ze zei ja! Vandaag stelt ze zich aan jullie voor:

Read More »