Ken jij de HKMX-collectie van Hunkemöller al? Ik deel de leukste items met je.

Victoria’s Secret

Het moge duidelijk zijn dat Hunkemöller zich liet inspireren door de populaire Victoria’s Secret’s VSX-collectie. Victoria’s Secret loopt als een tierelier, dus geef Hunkemöller eens ongelijk. Fijn voor ons Dutchies dat er een betaalbare, vergelijkbare collectie dicht bij huis te vinden is.

Grijs & hardroze

De collectie bestaat uit veelal grijze en hardroze items. Helemaal leuk, als je het mij vraagt! In de collectie vind je een tight met panterprint en bijpassend jasje, een fijn elastische sporttop in grijs of roze en fatsoenlijke BH’s die er zowel dankzij de bandjes leuk als stevig uitzien. De collectie bevat ook assecoires, zoals een elastische band, heuptasje en telefoonhoesje voor om je arm. Fijn tijdens een sessie in de sportschool en tijdens het hardlopen!

Dit vond ik de leukste items in de collectie:

HKMX Hunkemöller sportcollectie voorjaar 2016

 
HKMX Sportjack Leopard / HKMX Sportlegging Leopard / HKMX Sporttop Space dye / HKMX The All Star sport-bh level 1 / Heuptasje HKMX / HKMX Fitnesselastiek / Active Drink Me-bidon / HKMX Telefoon-armhouder

 
 
Q: Wat vind jij van deze collectie?
 
 
 
 
 
Foto’s eigendom van Hunkemöller.
 
 
Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: