Morgen ben je geboekt voor een toffe job. Je hebt ernaar uitgekeken en hebt zin in morgen. Maar dan … een puist midden op je neus gooit roet in het eten. Jakkie!

Read in English

Quick fix

Geen zorgen: een likje Photoshop doet wonderen. Mocht je er nu ècht aan denken om jezelf ziek te melden morgen, omdat je niet met je nieuwe vriendje op durft te komen dagen op de shoot, dan heb ik hier een de oplossing: Into The Gloss legt je uit hoe je binnen één nacht van je puist af komt. 

Waarschuwing: zoals voor de meeste quick fixes geldt, is ook deze quick fix vrij aggressief en kan hij schadelijk zijn voor je huid. Pas hem daarom slechts incidenteel toe en enkel lokaal.

Vraag

Wat is het ergste dat jou ooit is overkomen tijdens een shoot? Het ergste dat mij ooit overkwam was toen mdden op de catwalk mijn jurk losliet en het publiek daardoor goed uitzicht had op mijn blote billen (oh hi minister Zalm!). 

xo-angela

Volg me op Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: