1.5K volgers op Instagram die mijn foodfoto’s (en nutteloze selfies) nog niet boring vinden. Dat moet gevierd worden! Met een give-away die de rasechte foodie zal bekoren: Flossy’s met watermeloenprint èn heuse watermeloengeur. Geweldig toch? Lees snel verder hoe je ze kunt winnen.

Over de meloenschoentjes

De schoentjes worden ook wel ‘espadrilles’, ofwel ‘slip-ons’ genoemd. Lekker makkelijk met aantrekken, betekent dat. Ze zijn handgemaakt en lopen erg prettig. De bekleding binnenin is zacht en de zool flexibel.

Instagram Winactie: Flossy Watermeloen t.w.v. € 38,71

De espadrilles worden door Flossy zelf ‘Behomian’ genoemd. Het merk zag immers het levenslicht op Behomian walhalla Ibiza. Als je nog naar Ibiza gaat binnenkort vind ik dat je dus eigenlijk wel mee mòet doen met deze give-away.

Instagram Winactie: Flossy Watermeloen t.w.v. € 38,71

De zwarte schoentjes zijn gemaakt van canvas, waarop watermeloentjes zijn gedrukt. Grappige feature: de schoentjes ruiken nog echt naar watermeloen ook. Dat is toch enorm handig?!

Instagram Winactie: Flossy Watermeloen t.w.v. € 38,71

Zo win je ze

Let op: om te winnen heb je een Instagramaccount nodig en draag je maat 39. De Flossy’s zijn namelijk alleen te winnen in deze maat.

Verplicht:

1. Deel deze foto die je vindt op mijn Instagramaccount op je eigen Instagramaccount. Gebruik daarvoor een app als regram of repost of maak een screenshot en post de foto opnieuw op je eigen account.

2. Tag mijn account @greatbodyskin in de foto en in het bericht onder de foto, zodat ik jou als deelnemer makkelijker kan terugvinden.

Optioneel:

1. Volg mij op Bloglovin’, FacebookPinterest, Google+ of Twitter.
2. Schrijf je in voor de nieuwsbrief
3. Deel dit artikel op je sociale media.

Veel succes!

– Edit –

Van harte gefeliciteerd @lvandeventravel! Jij hebt deze leuke schoentjes gewonnen!

Regels van toepassing op deze winactie:

– Deze Flossy’s kreeg ik van een PR-bureau.
– Deze winactie loopt van 6 t/m 20 augustus 2015.
– De Flossy’s zijn te winnen in de kleur en print zoals je ziet op de foto en in maat 39. Ruilen voor een andere maat is niet mogelijk.
– Om kans te maken op de Flossy’s heb je een Nederlands postadres nodig.
– De winnaar wordt bekend gemaakt op de Facebook fanpage en in dit artikel. Daarnaast wordt de winnaar gemaild op het e-mailadres dat ze achterlaat in het veld ‘e-mail’ in het reactieformulier onder dit artikel.
– Verdere algemene reglementen rond deze winactie zijn te vinden in de disclaimer.

Volg me op Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest | Nieuwsbrief

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: