Read in English

Je dacht even dat je op een andere website terecht was gekomen? Nee hoor, je zit nog helemaal goed! Ik ben alleen flink aan het re-stylen geweest.

[dropcap]Al[/dropcap] een hele tijd kriebelde het om het design van deze website om te gooien. Het werd tijd voor iets neutralers, iets cleaners en vooral iets volwasseners. Nu ik mama word, vind ik het daar hoog tijd voor (nog bedankt voor jullie awesome reacties op ons nieuwtje!).

Rust & eenvoud

Dat betekent dat de guitige roze kleurtjes en bijzondere lettertypen en flink onder te lijden hebben gehad. Ze zijn rigoreus vervangen door de heerlijk neutrale grijstinten en schreefloze fonts. Zeg maar ‘rust en eenvoud’. Want dat zo ik (haha). Door deze downnstyling ziet het geheel er een stuk rustiger uit en kan de aandacht uitgaan naar waar het om draait: leuke, interessante content en heerlijkheden op foto’s

Duidelijker

Ik paste meteen ook even mijn header – de witte balk helemaal bovenin de site waar nu mijn titel en ondertitel in staan – aan, om duidelijker weer te geven aan nieuwe bezoekers wat ze van deze site kunnen verwachten.

great-body-and-skin-a-fashion-model-reveals-her-secrets-..-nieuw

De vernieuwde header

Tot slot is het hoofdmenu overzichtelijker gemaakt met een herverdeling van categoriën en minder subcategoriën. Ook dit draagt bij aan het verduidelijken naar (nieuwe) bezoekers waar deze website voor staat.

Mobiel

Bekijk je deze site op mobiel? Tja, dan kan de site er ietsje anders uit zien dan dat ik hier beschrijf. Neem daarom zeker ook even een kijkje vanaf je desktop computer om te zien welke veranderingen zijn doorgevoerd.

Plezierig

Nu denk je misschien: “nou Ans, moet je daar nu een hele blog voor schrijven?”. Ja, eigenlijk wel. Ik vind het namelijk belangrijk dat jullie deze site qua gebruikersgemak en uitstraling als plezierig ervaren. Ik hoop dan ook dat dit het geval is!

Vraag

Mijn vraag is dan ook: wat vind jij eigenlijk van deze re-styling? Vind je het beter zo? Wat had je liever anders gezien? Don’t be shy!
xo-angela

Volg me op social media:

Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: