Massive Blog Restyling! What Do You Think?

Massive Blog Restyling! Wat Vind Jij Ervan?

Read in English

Je dacht even dat je op een andere website terecht was gekomen? Nee hoor, je zit nog helemaal goed! Ik ben alleen flink aan het re-stylen geweest.

Al een hele tijd kriebelde het om het design van deze website om te gooien. Het werd tijd voor iets neutralers, iets cleaners en vooral iets volwasseners. Nu ik mama word, vind ik het daar hoog tijd voor (nog bedankt voor jullie awesome reacties op ons nieuwtje!).

Rust & eenvoud

Dat betekent dat de guitige roze kleurtjes en bijzondere lettertypen en flink onder te lijden hebben gehad. Ze zijn rigoreus vervangen door de heerlijk neutrale grijstinten en schreefloze fonts. Zeg maar ‘rust en eenvoud’. Want dat zo ik (haha). Door deze downnstyling ziet het geheel er een stuk rustiger uit en kan de aandacht uitgaan naar waar het om draait: leuke, interessante content en heerlijkheden op foto’s

Duidelijker

Ik paste meteen ook even mijn header – de witte balk helemaal bovenin de site waar nu mijn titel en ondertitel in staan – aan, om duidelijker weer te geven aan nieuwe bezoekers wat ze van deze site kunnen verwachten.

great-body-and-skin-a-fashion-model-reveals-her-secrets-..-nieuw

De vernieuwde header

Tot slot is het hoofdmenu overzichtelijker gemaakt met een herverdeling van categoriën en minder subcategoriën. Ook dit draagt bij aan het verduidelijken naar (nieuwe) bezoekers waar deze website voor staat.

Mobiel

Bekijk je deze site op mobiel? Tja, dan kan de site er ietsje anders uit zien dan dat ik hier beschrijf. Neem daarom zeker ook even een kijkje vanaf je desktop computer om te zien welke veranderingen zijn doorgevoerd.

Plezierig

Nu denk je misschien: “nou Ans, moet je daar nu een hele blog voor schrijven?”. Ja, eigenlijk wel. Ik vind het namelijk belangrijk dat jullie deze site qua gebruikersgemak en uitstraling als plezierig ervaren. Ik hoop dan ook dat dit het geval is!

Vraag

Mijn vraag is dan ook: wat vind jij eigenlijk van deze re-styling? Vind je het beter zo? Wat had je liever anders gezien? Don’t be shy!
xo-angela

Volg me op social media:

Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

About Angela

Angela
Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting. 'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn. Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

5 reacties

 1. Ik vind heel veel blogs al wit met grijs. Aan de ene kant is dat rustgevend, maar ik mis meteen de kleurtjes! Vond jouw blog altijd lekker fel, mooi, het deed me ook denken aan de glamour die ik bij een model schets. Klinkt dat logisch? Nouja, het ziet er mooi uit hoor, en overzichtelijk. Maar mis de kleurtjes en vond je logo ook altijd iets waar ik je website aan herkende. Moet er in ieder geval eventjes aan wennen 😉
  Anouk recently posted…Huilend in de sportschoolMy Profile

  • Angela Willemse

   Hi Anouk! Dank je wel voor je feedback, dat waardeer ik! Fijn dat je het overzichtelijk vindt zo; dat is het belangrijkst.

   Vooropgesteld dat iedereen wel zo zijn/haar voorkeur heeft: ik was zelf een beetje klaar met het felle. Het past niet bij me. Daarnaast snap ik dat andere site ook veel neutrale tinten gebruiken; ik vind het zelf ook prettiger lezen.

   Wb het logo: deze was erg klein in de header, waardoor vooral op mobiele apparaten niet goed te lezen was waar de site over ging. Het was hierin ook moeilijk een tagline aan te brengen, vandaar dat ik ben overgegaan op een (proefje van een) woordlogo.

   Het kan zijn dat ik nog wat dingen aanpas. Zo ben ik nu even aan het kijken voor een heel lichte accentkleur ipv lichtgrijs. Ik heb nu bv voor een ‘biscuit’-kleur gekozen. Wat vind je daar van?
   Angela Willemse recently posted…Massive Blog Restyling! What Do You Think?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge