Hoe internationaal fashionmodel Anouk Sanders (Paparazzi Model Management) aan dat mooie lijf komt? In ieder geval niet door chocola af te zweren. Ik vroeg Anouk naar haar sport- en eetgewoonten. Ze vertelt je er graag meer over. Lees je mee? 

Anouk: “Ik geloof niet in diëten; ik leef voor 80% van de week gezond en houd mij ver van bewerkte koolhydraten”

Tip >> deel 1 van Anouk’s interview.

 

Q: Hey Anouk, wat zijn jouw favo gezonde eettentjes?

SLA, Lavinia, Soup en Zo en Vinnies Deli.

Q: En je favoriete plekjes om te sporten?

Vondelgym, Smartbody en Forty Degrees. Op dit moment heb ik nergens een abonnement.

Ik hou van hardlopen, touwtje springen en hot yoga.

Q: Welke workouts doe je om in shape te blijven voor modellenwerk?

Als ik thuis ben doe ik 2 à 3 keer per week pilates. Daarnaast doe ik 4 tot 5 keer per week aan cardio. Ik hou van hardlopen, touwtje springen en hot yoga.

 

Morning workout done ? #pilates #magiccircle #fitness #workout #travel #strengthning #gettingready #istanbul

Een foto die is geplaatst door ? Anouk Sanders (@anouksanders1) op

  Q: Modellenwerk kan best uitputtend zijn. Hoe zorg jij ervoor dat je fris en energiek blijft tijdens een job?   Ik probeer altijd mijn minimale 8 uurtjes slaap te pakken, mijn dag te beginnen met een goed ontbijt, zwarte koffie en regelmatig te sporten.     Q: Ik zie steeds meer modellen hun eigen eten meenemen naar een job, zodat ze een gezonde keuze kunnen maken. Doe jij dat ook?   Tegenwoordig is het eten op een set meestal vers en gezond. Mensen zijn meer bewust van wat ze eten. Maar als ik weet dat ik een lange shootdag voor de boeg heb of als we shooten op locatie, neem ik altijd zelf iets mee. Voorbeelden zijn (Näk’d) energierepen, wat rauwe groenten, rauwe noten, dadels of fruit.   ah-to-go-snack-nakd-pecan-pie Q: Heb je een advies voor andere modellen en vrouwen die graag gezonde snacks mee willen nemen naar jobs of naar het werk?   Neem snacks mee die makkelijk mee te nemen zijn en geen verdere bereiding nodig hebben ter plekke. Als je weinig tijd hebt ’s ochtends zijn snacks als een banaan of appel, energiereepjes, rijstwafels, rauwe groenten of rauwe noten handig.  

Q: Houd jij je aan een dieet of heb je gewoonten op het gebied van voeding die je helpen gezond en in shape te blijven?   Ik geloof niet in diëten; ik leef voor 80% van de week gezond en houd mij ver van bewerkte koolhydraten. Daarnaast eet ik veel groenten, gezonde vetten en proteïne.     Q: Hoe ziet een typisch Anouk-ontbijtje eruit?   Ik start mijn dag met een kom havermout met ongezoete amandelmelk, lijnzaad, hennepzaad en blauwe bessen of een smoothie van banaan, spinazie, courgette, kaneel en amandelmelk. Erbij een zwarte koffie.    

 


Backstage tijdens een job met een groene smoothie.

Q: Wat is jouw favo YOLO food?

Chocola! Chocola! En … chocola!

Dank je wel Anouk! Wil je meer weten over hoe Anouk haar mooie huid verzorgt? Binnnkort vertelt Anouk je daar meer over. Abonneer je op nieuwe artikelen en krijg een notificatie in je mailbox.

Volg me op Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest 

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: