Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal. Laadt de video niet? Klik dan hier.

Morgen is het weer carnaval. Vooral de zuidelijke regionen van ons land gaan flink los en bouwen gedurende drie hele dagen een goed feestje. En wat is een goed feestje nu zonder alcohol en vette hap? Moet kunnen in combinatie met jouw gezonde lifestyle of afvalproces? Of kun je jezelf maar beter tijdens carnaval 3 dagen lang in je huis opsluiten, met de dekens ver over je hoofd getrokken?

[dropcap]In[/dropcap] deze video geef ik jou 6 tips over hoe je carnaval in je gezonde lifestyle kunt inpassen. Daarnaast geef ik tips over hoe je voorkomt dat de natjes en de droogjes tijdens carnaval jouw afvalproces in de weg zitten. 

In de video heb ik het over het artikel waarin ik beschrijf hoeveel je moet eten om 1 kg vet aan te komen. Dit artikel kun je hier lezen.

PS: vond je de tips in deze video handig? Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even ‘hoi’ zeggen, dan kan dat in de comments hieronder of onder het filmpje op Youtube.

xo-angela

Volg me op social media:

Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: