“Give me a D! Give me an F! Because Gorgeous Bras Come in All Shapes and Sizes.”; Vogue’s verfrissende campagne toont modellen met verschillende lichaamstypen die niet passen in de straight-size norm van de mode-industrie.

Foto’s door Cass Bird

Read in English

[dropcap]D[/dropcap]e campagne bestaat uit een serie Calvin Klein-achtige zwart-witbeelden en laat modellen – waaronder Marquita Pring, Inga Eiriksdottir en Ashley Graham – zien in niet meer dan een kek setje lingerie. 

Het doel van Vogue’s campagne is om vrouwen te stimuleren hun bh-maat correct op te meten, daar de verkeerde maat beha “ongemak, pijn en verminderd zelfvertrouwen” kan veroorzaken.

Pring, een van de modellen die je terugziet in de campagne, vertelde Vogue: “Ik had waarschijnlijk als borsten toen ik  11 jaar oud was […] Ik was jong, en ik droeg absoluut een verkeerde soort beha! Eigenlijk heb ik altijd de verkeerde bh gedragen, totdat ik in deze industrie aan het werk ging en mijn lichaam leerde kennen. ”

Bedankt Vogue voor deze prachtige editorial. Ik weet dat veel vrouwen deze heel erg zullen waarderen! Wel een kleine kanttekening: verminderd zelfvertrouwen door een verkeerde bh-maat? Eh …

 

xo-angela

Volg me op Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: