Read in English

Hallo lief vriendje,

Zaterdag 14 februari, deze zaterdag, dus op het moment van schrijven over 4 dagen, is het weer Valentijn. Natuurlijk weet ik dat we helemaal niks met Valentijn hebben, dat we dit zien als 1 groot commercieel circus waarmee de commercie haar zakken vult. Natuurlijk hoef je niet met een bos rode rozen op de stoep te staan, een romantisch gedicht voor me te schrijven, me chique uit eten te nemen of die luxe suite onder de sterrenhemel te boeken.

Nee, lief vriendje, dat vraag ik allemaal niet van jou. Maak je geen zorgen dat ik je na Valentijn toch stiekem kwalijk neem dat je helemaal niets aan Valentijn hebt gedaan dit jaar. Dat zal ik ècht niet doen. Ik weet namelijk ook zonder speciaal gebaar op Valentijnsdag wel dat jij net zo veel van mij houdt als ik van jou.

Ik wil je er alleen nog even op wijzen dat ik dol ben op chocolade (en dat chocolade lustopwekkend is). Gezonde chocolade. De receptjes hieronder bijvoorbeeld vind ik echt TO-DIE-FOR:

Frambozen-chiazadenbonbons 

Sexy Waistline Friendly Raspberry Chiaseed Valentine Chocolate Bonbons with Aphrodisiac Love Chemical Klik hier voor het recept. 

Bountyballen

Healthier Bounty

Hier vind je het super snelle recept.

Chocoladetruffels

Chocolate Coated Almond Butter Truffle Balls

Zo gepiept, dit recept.

Gezouten chocoladebrokken met superfood

Salty dark chocolate with Goji's and Almonds

Deze vind ik ook erg lekker. Het recept staat hier. 

Dat was het lief! Hou heel veel van jou! Zin in het weekend!

xo-angela

Volg me op social media:

Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: