Eetdagboekjes & Inspiratie

Wat eten modellen? In deze blogs delen collegamodellen en ik eetdagboekjes om je te inspireren..

Model Food Diary #8

Model Food Diary № 8

Wat eet je een model nou eigenlijk? Ik laat je in mijn 8e food diary zien wat ik zelf eet en neem je mee op pad naar een fitting.

Read More »

Lief Dagboek …

dear diary ... february model diary

(EN) February has been a fun month! There were some highlights though: I told my family, friends and you about my pregnancy, had several photo shoots, dinners and get-together with friends, made video's, ate a lot of sweet food and obviously regularly worked out in the gym.

Read More »

Bekentenis: Mijn Rare Eetgewoonten

confession: my weird eating habits_

Ik vind het altijd leuk om te horen wat voor rare eetgewoonten mensen hebben. Zo eet mijn vriendin ketchup op haar pannenkoek. Zelf heb ik ook wel wat vreemde eetgewoonten en maak ik combinaties waar je niet 1, 2, 3 aan zou denken.

Read More »

Plog // Kerst met de Familie

Merry Christmas, baby! Eindelijk zijn de leukste feestdagen van het jaar aangebroken. Ik spendeer deze daagjes met mijn familie (pap, mam, broer, schoonzus en vriend) en schoonfamilie. Modellenwerk ligt als het goed is (last-minute jobs zijn niet ongewoon) even helemaal stil en blogs staan ingepland en worden automatisch gepubliceerd. Wel zal ik natuurlijk zo nu en dan een Instagrammetje het www op slingeren. Vind je dat leuk om te volgen dan kan dat hier. Of hier, want in deze blog laat ik je in foto's zien (plog is een samentrekking van photo en blog) wat ik rond en met kerst heb uitgevreten:

Read More »

Persoonlijke Update: November In Foto’s

november diary

Het is weer tijd voor een maandelijks inkijkje in mijn turbulente leventje. Ik was even (nep-) zwanger, had feestjes, waaronder een stamppottenfeestje en ging op bezoek bij Sinterklaas. Ik maakte nieuwe recepten, stond in de sportschool, had fotoshoots en genoot tussendoor van de zon. Kijk je mee?

Read More »

October Instagram Diary

my week in instagrams october

De afgelopen maand stond ik in de Vogue, stortte ik mij op mijn blog en was ik uiteraard regelmatig te vinden in de sportschool. Kijk je mee naar mijn oktober diary?

Read More »

Snelle Food Vlog || Salade met Geitenkaas & Appel

Quick food vlog: goat cheese and apple salad

Hoi meiden! Ken je dat? Dat je gezond wilt eten, maar de inspiratie een beetje mist. Dat het boodschappen doen in de supermarkt tergend lang duurt, alleen maar omdat je minstens een kwartier naar de groentenschappen staat te staren. Totally out of inspiration. Dat kan ik natuurlijk niet laten gebeuren!

Read More »