Info & Nieuws

Hier vind je informatie over voeding. Ik probeer altijd zoveel mogelijk 2 kanten van ‘het verhaal’ te belichten, zodat jij zelf, goedgeïnformeerd, je keuzes kunt maken.

Peijnenburg Zero Gezondste Tussendoortje

peijnenburg zero

Goed nieuws voor liefhebbers van ontbijtkoek: Peijnenburg Zero is door de consumentenbond uitgeroepen tot het meest gezonde tussendoortje! Daarmee verslaat de koek de Näk’d raw food reep, de Eat Natural reep en Just Nuts.

Read More »

7x Gezondste AH To Go Snacks

pecan-pie-ah-to-go-snack-wholefoods

Je bent onderweg met de trein en krijgt ineens ontzettende honger. Met je gezonde lifestyle zie je een kleffe kaassouflé niet zo zitten. Gelukkig hoeft dat ook niet. Ik geef je 7 tips voor gezonde snacks voor onderweg die voor het grijpen liggen bij de AH To Go.

Read More »

Detoxen Zinvol? Zo Kijk Ik Er Tegenaan

Ontgiften; is het nuttig of niet? Ik had er een gesprek over met een vriendin. Ze wil een detoxkuur voor interne reiniging, een betere huid en gewichtsverlies doen. Ik gaf haar mijn eerlijke mening over wat ik vind van detoxkuurtjes.

Read More »

Tips voor een Betere Nachtrust

tips-voor-betere-nachtrust

Heb jij, ondanks dat je je moe voelt, moeite om in slaap te komen en een goede nacht te maken? Tijd om hier iets aan te doen, want langdurig slaaptekort brengt grote gezondheidsrisico's met zich mee. Hiertoe behoren onder meer overgewicht, diabetes en depressie. Tijd om jouw slaapproblemen aan te pakken met de volgende tips:

Read More »