Persoonlijk

Wat eet ik? Hoe sport ik? Hoe zwanger ik? Hoe gaat het met mij? Kortom: alles wat je altijd al over mij hebt willen weten ;)

Hoe Ik Modellenwerk Combineerde Met Studie

studie combineren met werk

Ben je model en speelt bij jou de vraag hoe je je studie of opleiding combineert met modellenwerk? Misschien ben je geen model, maar ben je er gewoon nieuwsgierig naar, of misschien heb je iets anders dat je probeert te combineren met je studie: in dit artikel vertel ik je graag hoe ik het deed.

Read More »

Loslaten

Loslaten

Loslaten: voor een perfectionist is dat één van de moeilijkste dingen die er zijn. Doelen stellen lijkt voor iemand met deze karaktereigenschap geen goed idee. Toch is er 1 doel die je jezelf als perfectionist wel kunt stellen.

Read More »

Terugblik: Juni

Flashback to June: polular blog reads, personal events and business opportunities

Een cliché, maar wat gaat het jaar toch snel. De helft is alweer voorbij. Daarom sta ik af en toe stil en blik ik met je terug op vorige maand.

Read More »

Charitag: Hoe Maatschappelijk Bewust Ben Jij?

Dance4life

Die vraag stelde Karen van Deljig mij. In dit artikel geef ik antwoord op haar vraag en licht ik fondsen uit die mij nauw aan het hart liggen. Daarnaast zou ik graag van jou weten hoe jij jouw steentje aan de maatschappij bijdraagt.

Read More »

Zwangerschapsupdate: Niet Willen Hechten & Opluchting

pregnancy update relief

Inmiddels ben ik alweer 27,5 week zwanger. Het is vreselijk leuk om mijn buik te zien bewegen bij aanraking en de schopjes te voelen als papa kinderliedjes door mijn buik zingt. Je begrijpt: we zijn al aardig gehecht aan onze kleine man. Die hechting is echter zeker niet altijd het geval geweest. Daarover vertel ik je in dit artikel graag meer. Herkenbaar voor jou?

Read More »

5 Simpele Tips voor een Healthier Lifestyle

5 Simpele Tips voor een Healthier Lifestyle || Great Body & Skin

In deze video geef ik 5 simpele tips voor een gezondere levensstijl. Je kunt ze heel makkelijk inpassen in je huidige lifestyle, zonder dat je een duur sportschoolabonnement moet nemen of de helft van je proviand de deur uit moet doen.

Read More »