weergegeven: 1-10 van 14 resultaten
Hoe-je-Carnaval-in-je-Gezonde-Lifestyle-Inpast2
Info & Nieuws Video's

Hoe je Carnaval in je Gezonde Lifestyle Inpast

Morgen is het weer carnaval. Vooral de zuidelijke regionen van ons land gaan flink los en bouwen gedurende drie hele dagen een goed feestje. En wat is een goed feestje nu zonder alcohol en vette hap? Moet kunnen in combinatie met jouw gezonde lifestyle of afvalproces? Of kun je jezelf maar beter tijdens carnaval 3 dagen lang in je huis opsluiten, met de dekens ver over je hoofd getrokken?

do we really need bra's
Research Naslagwerken Video's

Hebben We Echt een BH Nodig?

Vanmorgen vroeg kreeg ik een smsje van mijn vader. “Kun je even op Skype komen, schatje?” Nadat ik mijzelf een kop thee had ingeschonken en mijn oortjes erbij had gepakt verscheen een kwartier later het gezicht van mijn vader op mijn beeldscherm. Hoewel het niet de reden van het gesprek was, zo bleek later, begon pap al snel over borsten. Hij had namelijk op een site iets interessants gevonden over borsten. Het ging hierbij over wetenschap en daarom was het volgens hem geoorloofd dat hij op een site bezig was met borsten.

Quick food vlog: goat cheese and apple salad
Avondeten Eetdagboekjes & Inspiratie Gluten Free Low Carb/Unrefined Sugar Free Lunch Salads Vegetarian Video's

Snelle Food Vlog || Salade met Geitenkaas & Appel

Hoi meiden! Ken je dat? Dat je gezond wilt eten, maar de inspiratie een beetje mist. Dat het boodschappen doen in de supermarkt tergend lang duurt, alleen maar omdat je minstens een kwartier naar de groentenschappen staat te staren. Totally out of inspiration. Dat kan ik natuurlijk niet laten gebeuren!