Soms kom je mensen tegen die blijven hangen. Door wat ze zeggen, de boodschap die ze uitdragen en door waar ze voor staan. Marianne Nykjaer, plus-sizemodel, sportfanaat en voorvechter van diversiteit en body acceptance, is zo’n fijn exemplaar. Op mijn blote knietjes heb ik Marianne daarom gesmeekt om alsjeblieft op Great Body & Skin te komen gastbloggen. En ze zei ja! Vandaag stelt ze zich aan jullie voor:

[dropcap]Bonjour![/dropcap] De komende paar maanden zal ik hier wekelijks gastbloggen (is dat een werkwoord?). Before we get started leek het me wel leuk om mezelf even voor te stellen. Zo kan ik  jullie meteen ook een beetje leren kennen.

Ik hou van alle vrouwen en alle lijven, in alle vormen en maten, van size zero tot supersize

Plus-size model & Blogger

Ik ben een fashionlover, (plus-size) model en blogger. Ik blog voornamelijk over diversiteit in de modewereld en body acceptance. We leven in een maatschappij waar letterlijk miljarden worden verdiend aan de onzekerheden van vrouwen, daar ben ik eigenlijk gewoon klaar mee. Ik hou van alle vrouwen en alle lijven, in alle vormen en maten, van size zero tot supersize.

Plus-sizemodel Marianne Nykjaer
Marianne Nykjaer (Models Office) is sinds 5 jaar internationaal plus-sizemodel

Body Acceptance & Diversiteit

Hoewel ik een behoorlijke sportfanaat ben en heel gepassioneerd over gezonde voeding, ligt mijn focus qua gezondheid vooral op het innerlijke aspect. De komende tijd wil ik met jullie praten over onderwerpen als  houden van je lijf, HAES (health at every size), body acceptance, dingen die spelen in de modewereld, plus-size modellen, diversiteit, body shaming, confidence tips en de rol van de media.

Ik heb er heel veel zin in en ik kijk  heel erg uit naar jullie comments en meningen!

liefs,

Marianne

Copyright foto’s:  Marieke Penne

Marianne Nykjaer

Over auteur

Marianne Nykjaer is a fashion lover, (plus-size) model and blogger. She mainly blogs about diversity in the fashion industry and body acceptance. She's quite into sports and passionate about (healthy) food, but her main focus is on mental health instead of physical health.

Lees ook: