Hoi meiden! Ken je dat? Dat je gezond wilt eten, maar de inspiratie een beetje mist. Dat het boodschappen doen in de supermarkt tergend lang duurt, alleen maar omdat je minstens een kwartier naar de groentenschappen staat te staren. Totally out of inspiration. Dat kan ik natuurlijk niet laten gebeuren!

Read in English

Eenvoudig en alledaags

[dropcap]V[/dropcap]ia Facebook krijg ik weleens berichtjes met de vraag om quick tips. Het lukt me helaas niet om iedereen individueel antwoord te geven, daarom heb ik iets bedacht. Ik ga mijn eenvoudige en alledaagse (verwacht geen haute cuisine!), (meestal) gezonde kooksels, avondetentjes, lunches, ontbijtjes en snelle recepten in vlogjes vastleggen.

Geen zin om te lezen

Bloggen over wat ik eet deed ik natuurlijk al in mijn “Model Food Diaries“, maar daarin focus ik niet echt op 1 maaltijd. Daarnaast vertel ik er ook altijd bij wat ik die dag of week heb gedaan. Nog een groot verschil is dat de Model Food Diaries schrijfsels zijn, en vlogjes korte, onbewerkte filmpjes. Soms is een filmpje ook gewoon fijner om te zien; je hebt immers niet altijd evenveel zin om te lezen. 

Wat vind jij?

Bovenstaande filmpje is een eerste  probeersel. Het gaat nog niet erg vloeiend (sorry voor de “uh’s”, ik heb het spontaan gefilmd), maar ik beloof dat dat beter wordt. Met dat in je achterhoofd: wat vind je van het filmpje? Handig? Voor herhaling vatbaar? Laat je reactie achter onder deze blog, in de comments onder het filmpje op YouTube of spreek me aan op Instagram of Twitter.

Als je wilt, kan ik dit vaker doen. Ik vind het sowieso leuk om te doen en vind het fijn als ik jou hiermee help om gezonde en makkelijke kook/eetinspiratie op te doen.

Bedankt voor het kijken, ik hoop dat je wat aan de vlog hebt!

♥ Deze salade gemaakt? Tag me op Instagram of Twitter met @greatbodyskin en show me de salade! ♥

 Bekijk ook mijn vorige video

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: