Running in winter

Hardlopen // Warm & Zichtbaar in de Winter

Het is hartje winter. De dagen zijn maar kort, wat betekent dat wanneer je ’s avonds na het werk nog even wilt gaan hardlopen, je dit in het donker moet doen. Heb je helemaal pech, dan ben je ook nog eens gedwongen om hard te lopen in de regen en snijdende kou. Onderstaande stukken zijn zo gemaakt dat je runs in de winter een stuk prettiger èn veiliger zijn. 

Zo zijn de meeste stukken voorzien van lichtreflecteren materiaal (check de geniale legging!) en is het Shield Max hardloopjack voorzien van een soort sjaal die je fijn hoog over je gezicht trekt. Ideaal tegen koude wangen!

Onderstaand de stukken die jou als hardloopchick warm, droog en zichtbaar de winter door helpen:

Staying warm & visible during winter
 
 
 
Klik op de link voor meer info over de items:
 

About Angela

Angela
Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting. 'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn. Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

2 reacties

  1. Ik let er ook altijd erg op dat ik goed zichtbaar ben als hardloper. Je bent toch een kwetsbare verkeersdeelnemer.
    Vlijtig Liesje recently posted…Investeren in projecten, mensen of aandelen?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge