Heb jij een geweldig recept dat iedereen zou moeten kennen? En wil je dat recept graag delen met de lezers van Great Body & Skin? Dat kan!

Vul in onderstaand reactieformulier zoveel mogelijk gegevens in over het recept en natuurlijk over jezelf. Ook ontvang ik graag mooie foto’s van je gerecht. Die moeten scherp zijn, er fris uit zien en minimaal 660 px breed zijn. Uiteraard zijn ze door jou zelf gemaakt. Foto’s kun je mailen naar angela (@) greatbodyskin.com. Je kunt ook in 1 keer het recept en de foto’s met je eigen mailserver naar mij sturen.

Ik neem je recept in behandeling en als het geschikt blijkt voor op de site ontvang je een mailtje met de plaatsingsdatum. Vind je het leuk als ik naar jouw website of blog verwijs? Vergeet die dan ook zeker niet te vermelden. Let op: ik plaats geen duplicate content.

Ik zie uit naar jouw recept!

 

Volg me op Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ |Pinterest | Abonneer