Shopinspiratie eetkamer keuken 2 - Polyvore

Shopinspiratie voor de Keuken en Eetkamer

Binnenkort gaat het dan ein-de-lijk gebeuren: ons gezin gaat verhuizen! Een nieuwe stad, een nieuw hoofdstuk in ons leven. We hebben er zin in! 

Dat de woning die we betrekken een prachtige U-vormige keuken mèt bar (ja ja) heeft, heeft daar voor mij zeker mee te maken. Je begrijpt: al tijden pin ik me suf op Pinterest op zoek naar de mooiste, handigste en leukste must-haves en gadgets op het gebied van keukenapparatuur, serviesgoed, eettafelassecoires en andere food en keuken ‘-fijnheden’. Ik deel ze graag met je. Kijk je mee?
 

Shopinspiratie eetkamer/keuken
 

 

 
Welk van deze fijne items zou jij graag in je keuken of eetkamer willen hebben?
 

About Angela

Angela
Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting. 'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn. Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Check Also

Kitchen Measurement Conversion Table

Kitchen Measurement Conversion Table

Je kent het wel: je Googlet wat rond op het www op zoek naar een lekker recept, staan de hoeveelheden van het recept aangegeven in abracadabra! Amerikaanse of Britse abracadabra welteverstaan. Niet geheel onoverkomelijk natuurlijk, want je kunt online de aantallen invullen in een automatische converter. Òf je kunt dit overzicht dat ik vond op Sunday Morning Cooking Club opslaan op je telefoon, bookmarken of uitprinten en in je receptenboekje plakken!

4 reacties

 1. good idea for kitchen decoration and I will try it now .
  Kitchen recently posted…On which Day Ayeza Khan looked bestMy Profile

 2. De olifant! Toen ik nog klein was hadden mijn ouders houten olifanten in de woonkamer. ?

 3. Die cactusvaas vind ik zo leuk! Helaas is M. er niet zo enthousiast over. Maar wij gaan straks ook over naar een groot huis, dus ik kan ‘m vast wel ergens in een hoekje wegmoffelen ;).
  BTW ik wist helemaal niet dat jullie naar een andere stad gingen. Ga je even mailen! X
  Karen recently posted…Smoothie van Biet, Banaan en MuntMy Profile

  • Angela Willemse

   Ja leuk is die hè! Haha, hier ook ‘ruzie’ om wat voor soort lampen er komen te hangen. Ik hou van industrieel, clean, veel wit, monochroom. Meneertje houdt van klassiek-romantisch. Dat wordt dus nog even stoeien over de inrichting!

   Ja zeker, naar een heel andere stad. Wat meer bij jou in de buurt. Kunnen we gezellig met de kindjes naar het strand … wie weet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge