Het is zondag! Dat betekent dat het tijd is voor shoppinginspiratie voor foodies en fitgirls. In deze shopping Sunday deel mijn wish list voor ons nieuwe huis met zwarte keukenitems.

Read in English

1. Smeg koelkast in zwart

Wat een prachtig ding! Heerlijk 50’s en natuurlijk in mijn favoriete kleur zwart. Al sinds ik nog thuis woonde (lang, lang geleden) heb ik mijn pijlen op een Smegkoelkast gericht. Helaas paste hij bij onzee huidige woning niet in het interieur, maar nu koken en eten een steeds belangrijkere rol heeft ingenomen in mijn leven, vind ik dat we bij onze volgende woning maar gewoon een keukeninterieur OM deze Smegkoelkast heen moeten vormgeven. Je koopt deze Smegkoelkast hier.

2. Kenwood keukenmachine

Ik heb hem niet echt nodig, ik heb namelijk al deze fijne machine. Het had echter weinig gescheeld of ik had dit fijne exemplaar aangeschaft, want hoe elegant is hij?! Naast dat ik hem er uit vind zien om door een ringetje te halen, is dit ook nog eens een heel degelijk exemplaar. Kenwood is altijd goed, want de kwaliteit is voortreffelijk. De machine valt wel in een iets hogere prijscategorie, maar wie een mooie keuken wil hebben, moet pijn in de portemonnee lijden, zal ik maar zeggen. Je koopt dit keukenhulpje hier.

3. Primula espressomaker

Dit is voor mij pure nostalgie: toen ik in Barcelona een paar maanden bij een deftige dame inwoonde, maakte zij altijd koffie voor mij in haar primulaatje. Ik vind het een leuk ding, helemaal omdat hij lekker afwijkend in het zwart is, dus toen ik hem bij de HEMA tegen kwam kon ik alleen maar uitroepen “oh, kijk eens wat mooi!”. Je vindt deze primula in het zwart hier.

4. Le Creuset braadpan

Pareltje! Zo’n mooie zware braadpan heb ik nog niet, hoewel mijn hartje hier wel sneller van gaat kloppen. Moeders zette vroegâh altijd de braadpan op de kachel om heel langzaam vlees te garen. Natuurlijk kun je dit ook gewoon op het fornuis doen. Verder is zo’n braadpan ook fijn voor stamppotjes. Je vindt deze mat-zwarte braadpan hier.

 5. KOM opscheplepels

Wat leuk! Hier krijg ik een klassiek vintage gevoel bij. In een strak interieur brengen deze lepels iets meer speelsigheid. De greep is van antraciet parelmoer. Je shop ze hier.

6. Anchor Hocking receptenboekstandaard

Tja, ik kan er weinig anders over zeggen dan dat ik deze Venetiaans uitziende receptenboekstandaard een gaaf ding vind. Je vindt hem hier.

Welk item van mijn wishlist zou je wel willen hebben?

xo-angela

Volg me op Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: