Zelfs als je klein bent gebouwd (wat ik erg mooi vind!) is het belangrijk een goede sport-BH te dragen. Tenminste, als je je ligamenten van Cooper wilt beschermen tegen uitrekken; het onderhuidse bindweefsel dat je borsten fris en fruitig houdt.

Readin English

Pront en rond

[dropcap]V[/dropcap]ooral wanneer je rent of springt rekken de ligamenten van Cooper een beetje. Op de lange termijn kan dat zorgen voor de bekende theezakjes en naar de knieën wijzende tepels. Niets aan de hand op zich, immers, buiten het voeden van babies hebben ze totaal geen functie (de evolutionaire functie van mannen of vrouwen verlijden even buiten beschouwing gelaten).  

Maar goed, tepels die naar je tenen kijken horen nu eenmaal niet bij ons Westerse ideaalbeeld en daarom doen we er collectief alles aan om de borstjes pront en rond te houden. Wil je dat ook graag, verpak je meisjes dan stevig in een goede sport-BH. De mijne doen gezellig mee. 

A-sexy

Er zijn vooral veel enorm a-sexy sport-BH’s op de markt. Gevalletje voedings-BH. Gelukkig komen sportmerken steeds meer tot inkeer en is sportmode de laatste jaren steeds toffer geworden; zo ook de sport-BH’s!

Ordinair

Ik heb zelf weer een nieuwe nodig. Daarom heb ik wat rondgesnuffeld op mijn favoriete webshops. Daar vond ik onderstaande sport-BH’s, in – hoe kan het ook anders- grijstinten. Ik vind vooral de zilveren van Reebok erg tof, maar misschien een beetje ordinair? Ach, een petjebeetje ordinair vind ik wel leuk en mijn hubbie trouwens ook wel. Hihi! 

Invité

Trouwens, ik heb echt nèt Polyvore ontdekt; wat een leuk medium! Mag ik je uitnodigen om met me te connecten? Dit is de link naar mijn account.

 

shopping sunday | sports bra's in 7 shades of grey

 

 

Reebok

zalando.nl

Nike Performance

zalando.de

Nike Performance

zalando.nl

MANGO

mango.com

Only Play

zalando.de

H&M Sports 

€25 – hm.com

H&M Sports

€19 – hm.com

 

Vraag van de dag

  1. Hoe vind je mijn Polyvore set geworden? Tips zijn welkom!
  2. Welke BH is jouw favoriet?

Laat het me weten in de comments hier beneden of tag me op social media!

 

xo-angela

Volg/tag me op Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: