Spannend Nieuwtje + Chitchat

Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal. Laadt de video niet? Klik dan hier.

Read in English

Dag leuke lezers, vandaag heb ik een videootje voor jullie klaar staan. Dit keer maakt ook mijn vriend zijn opwachting in het filmpje. Nadat hij van mij uit beeld mag, hoor je hem buiten beeld zo nu en dan gezellig door mijn video lullen en rammen op zijn toetsenbord.

Nu vraag je je vast af: waarom komt Angela haar vriend voor in het filmpje? Ik zou zeggen: pak er een kokoswatertje bij, beentjes omhoog en luister lekker naar ons geklets.

Doei!

chitchat en nieuwtje

PS: wat vond je van deze video? Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even ‘hoi’ zeggen, dan kan dat in de comments hieronder of onder het filmpje op Youtube.

xo-angela

Volg me op social media:

Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

About Angela

Angela
Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting. 'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn. Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

14 reacties

 1. Hello Angela and Maarten!
  I don’t speak a word of Dutch but I’ve been following Greatbodyskin for a while now and I’m so happy for you! You both look so sweet in this video, your happiness glows!
  May you have a wonderful pregnancy and long live Greatbodyskin!
  Kind regards from France,
  Celine

 2. Wat leuk, gefeliciteerd! 😀

 3. Hallo lieve Angela en Maarten!

  Angela, carrière maken is fantastisch, maar moeder worden is het allermooist!
  Ik ben nog steeds smoorverliefd op mijn kind, alleen is hij nu al bijna 18 jaar en 1.94 cm lang.
  Maarten, hou je vast joh, jouw rol is zo belangrijk!!!
  Denk niet dat jij maar een toeschouwer bent!
  Als Jan mij niet had helpen bevallen, dan was het niets geworden…….

  Angela, wat een blijdschap voor jullie………………….! Het weten van het geslacht vind ik erg belangrijk, je moet namelijk praten tegen je kindje, en dat kan niet als je niet weet wat het gaat worden. Liedjes en muziek zijn ook super voor het spruitje in mama’s buik. (Niet zo’n belletje om je nek, volgens mij wordt de baby daar tureluurs van.)

  Jullie gaan perfecte en zeer liefdevolle ouders worden!
  Van harte gefeliciteerd en heel veel geluk!!!
  Rineke

  • Angela Willemse

   Hi lieve Rineke! Wat een leuk berichtje, dank je wel! Ja, die moederband is heel bijzonder. Mijn moeder draagt mij ook het liefst nog elke dag op haar buik, haha!

   Ik zie ook heel erg uit naar wat het geslacht is. Niet dat het uitmaakt wat het wordt, maar zo gaat het zoals je zegt al wat meer leven. Plus dan kunnen we ons kindje ook gewoon bij de naam noemen, want ook die hebben we al zo goed als (moet alleen nog even mijn zin doordrijven ;)).

   Ik ben heel benieuwd hoe het gaat met de bevalling. Ik heb maar tegen Maarten gezegd dat hij alleen bij mijn hoofd mag blijven staan, zodat hij niet voor zijn ogen zijn favoriete kroeg ziet afbranden.

   Liefs
   Angela Willemse recently posted…A Note about Valentine to my BoyfriendMy Profile

 4. Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap, echt te gek! Ga je nu ook iedere maand een foto van je buik maken, om te laten zien hoe je groeit? Je bent model dus dat zal vast heel mooi worden.

 5. Te leuk Angela! Gefeliciteerd!!! xxx veel liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge