Abonneer je hier op mijn Youtubekanaal. Laadt de video niet? Klik dan hier.

Read in English

Dag leuke lezers, vandaag heb ik een videootje voor jullie klaar staan. Dit keer maakt ook mijn vriend zijn opwachting in het filmpje. Nadat hij van mij uit beeld mag, hoor je hem buiten beeld zo nu en dan gezellig door mijn video lullen en rammen op zijn toetsenbord.

Nu vraag je je vast af: waarom komt Angela haar vriend voor in het filmpje? Ik zou zeggen: pak er een kokoswatertje bij, beentjes omhoog en luister lekker naar ons geklets.

Doei!

chitchat en nieuwtje

PS: wat vond je van deze video? Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even ‘hoi’ zeggen, dan kan dat in de comments hieronder of onder het filmpje op Youtube.

xo-angela

Volg me op social media:

Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: