Happy Halloween! Weet jij al wat voor look je gaat rocken op je Halloween party? Ik weet het al weken; de catwalk look van Yohji Yamamoto tijdens de Paris Fashion Week RTW S15 was zò vet, dat ik er meteen door geïnspireerd raakte. Ik vertaalde de look naar een grungy, fashionable Halloween make-up look.

Wil je meer van mijn video’s zien? Abonneer je op mijn YouTube kanaal om op de hoogte gehouden te worden wanneer ik een nieuwe video plaats.

Read in English

Yohji Yamamoto inspired Halloween makeup tutorial

Foto in foto: Giovanni Giannoni voor Yohji Yamamoto tijdens de Paris Fashion Week RTW S15

De look een combi van horror, grunge en pretty pretty. Vooral dat laatste is toch best prettig voor de ijdeltuiten onder ons. In bovenstaande video laat ik je zien hoe je deze coole look zelf kunt maken. 

Yohji Yamamoto inspired Halloween makeup tutorial

De Make-Up

De make-up die ik in deze video gebruikte:

Dr. Hauschka 

Inglot

HEMA

Tag

Hoe ga jij Halloween vieren? Tag me @greatbodyskin en deel je look!

 

Volg en tag me op Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin

xo-angela

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: