Joehoe, ik ga met zwangerschapsverlof! Ga ik breien? Haken? Staan er nog zwangerschapsshoots op de planning? Is het afgelopen met jouw favoriete blog?

[dropcap]Misschien[/dropcap] heb je het al gemerkt: sinds een paar weekjes verschijnen er minder artikelen online dan je gewend bent, namelijk 3 per week in plaats van om de dag. Dit heeft te maken met het zomerschema dat ik momenteel hanteer. Veel mensen gaan namelijk met vakantie of besteden vanwege het weer minder tijd achter hun laptop of telefoon. Eind augustus zijn veel mensen weer terug van vakantie; per september zou ik daarom normaal gesproken weer om de dag een artikel plaatsen. Dit jaar verloopt dat echter een beetje anders …

Heel-hoog-zwanger

Zoals je misschien wel weet ben ik op dit moment namelijk hoog-zwanger (zo zwanger dat vriendlief mij inmiddels moet helpen met het ontdoen van alle kleding die zich lager dan mijn navel bevindt) van ons eerste kindje. Sterker nog: de baby mag nu al komen en mijn vliezen kunnen elk moment breken. Ik zit nu in week 38 van min zwangerschap en hoop natuurlijk dat mijn kleintje nog even iets langer blijft zitten; hoe langer, hoe beter. Onderstaande foto’s zijn 2 weken geleden gemaakt door Minke Kroeze:

Mandala en zwangerschapsshoots

Hoe dan ook: het is tijd voor mij om nog een stapje terug te nemen. Ik zal hooguit de opties die er nog in mijn agenda staan voor zwangerschapsshoots doen. Behalve dat is het nu echt tijd om maximaal te ontspannen, middagdutjes te doen en te tekenen in mijn Mandala kleurboek (meer tips zijn welkom, maar ik hou niet van breien). Alles voor de gezondheid van ons kindje!

Wat kun je verwachten?

Vanaf nu tot, vermoedelijk, 4 tot 6 weken na de bevalling, zul je wekelijks 2 nieuwe artikelen op deze site terugvinden. Veel van deze artikelen heb ik vooruit geschreven. Die zullen automatisch geplaatst worden. Op social media zul je nog berichten van mij zien verschijnen, maar ook deze worden in de meeste gevallen geautomatiseerd (vooraf ingepland) geplaatst.

Archief

Vind je het jammer dat er minder artikelen worden geplaatst (geloof me, ik wel!)? Misschien vind je het leuk om eens goed rond te neuzen tussen de oudere artikelen. Dit doe je heel makkelijk door de tabjes bovenaan de site aan te klikken (op mobiel klik je op het ‘hamburgertje’, ofwel de 3 streepjes onder elkaar links bovenin je scherm, om deze tabjes te benaderen).

Snapchat

Oh ja: mijn laptop zal ik zoveel mogelijk gesloten houden, maar mijn telefoon houd ik wat vaker bij de hand. Ik ben van plan regelmatig fotootjes te maken die je kunt terugvinden op Instagram (gebruikersnaam @greatbodyskin) en Snapchat (gebruikersnaam angelarositaw).

Even over dat laatste sociale medium: ik heb het nog maar net ontdekt en vond het eerst niet echt bij mijn leeftijd passen (herkenbaar?), maar heb het toch maar geïnstalleerd. Ik snap er nog niet veel van en heb tot nu toe alleen nog maar voetenfoto’s geplaatst, dus volgen is echt op eigen risico. Ik zal proberen veel eten te fotograferen, maar verwacht na de geboorte ook veel babyspam (wees dus gewaarschuwd).

Liefs

Volg me op Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest | Nieuwsbrief

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: