Read in English

[dropcap]A[/dropcap]ls model zijnde kan het soms even moeilijk zijn om aan de eisen van de mode-industrie te voldoen en tegelijkertijd zowel lichamelijk als mentaal in blakende gezondheid te verblijven. Met meer dan 16 jaar ervaring als model, heb ik dit aan den lijve ondervonden en weet ik waar ik over praat. Herken jij je hierin? Ik zou je graag helpen!

Ook voor niet modellen? Ja!

Niet alleen modellen kunnen moeite hebben met fysiek en mentaal gezond te blijven; ook niet-modellen kunnen tegen knelpunten aanlopen. Uiteraard ben ik er ook voor hen. 

Advies & Ondersteuning

Is er iets dat je me graag privé vraagt, heb je gepersonaliseerd advies of ondersteuning nodig, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Indien noodzakelijk kan ik je tevens een goede psychologe aanraden die zelf ook al meer dan 15 jaar model is. 

Skype/Telefoon/Chat/E-mail

Ik heb geen luxe kantoor, dus onze sessies zullen via de digitale weg plaats vinden. Dit zijn de opties hoe we kunnen communiceren (jij bepaalt!):

  • Skype (chat, call of video call)
  • Google Hang Out (chat, call of video call)
  • Telefoon
  • E-mail

We kunnen gewoon in het Nederlands praten, Engels mag ook. Alles wat wij samen bespreken zal tussen ons blijven. 

Kosten

Voor een éénmalige sessie van een half uur vraag ik een kleine vergoeding van € 37.50 (incl. 21% BTW), vooraf overgemaakt naar mijn rekeningnummer. Je ontvangt hiervoor vooraf een factuur. Als je wilt kunnen we wekelijks/maandelijks/twee keer per maand/… met elkaar spreken. Dit kun je na ons eerste gesprek beslissen. Korting op vervolggesprekken is dan mogelijk. 

Vraag aan

Wil je graag een sessie met me doen? Laat het me even weten via onderstaand formulier. In een antwoordmail bespreken we verder hoe we communiceren en wanneer.

Great Body & Skin gedeponeerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Gooi en Eemland onder het nummer 32139917.