Huid & Beauty

Beautytips voor modellen, maar ook voor niet-modellen. Ik heb een gevoelige huid en hecht waarde aan dierenwelzijn. Mijn voorkeur gaat daarom uit naar zachte, natuurlijke, proefdier-vrije verzorgingsartikelen en make-up.

Fashionmodel Jacomien Roobol Geeft Beautytips

Fashionmodel Jacomien (lees: fulltime knapperd) deelt haar beautygeheimen! Wat doet ze met een pukkel op die belangrijke shootdag? Wat eet ze voor een mooie huid? En hoe kan het dat ze ineens een dikke stekel had op haar achterhoofd?!

Read More »

Mijn Huidverzorgingsroutine Tijdens De Zwangerschap

pregnancy skin care routine

Ik zit alweer in mijn 39e zwangerschapsweek. De aanvragen voor modellenklussen komen nog steeds binnen. De vraag die daarbij - terecht - wordt gesteld is hoe het met de conditie van mijn huid is. Die is ondanks gierende hormonen gelukkig goed. Vandaag vertel ik je daarom meer over mijn huidverzorgingsroutine tijdens mijn zwangerschap.

Read More »

Tips Om Meer Water Te Drinken

meer-water-drinken

Mijn beste beautytip en die van andere modellen? Die is onverwacht simpel en goedkoop: water, water en nog eens water. Maar wat nou als je niet zo makkelijk water drinkt?

Read More »