Wat vind jij? Moeten pro-ana sites verboden worden? Vanavond zou ik bij Pauw aan tafel in debat gaan over de BMI-ban voor modellen en het mogelijke verbod op pro-ana sites.

Last minute werd helaas besloten het onderwerp te beperken tot pro-ana sites en de tafelgasten te beperken tot specialisten op het gebied van eetstoornissen. Zodoende zit ik vanavond niet aan tafel om te debatteren over de BMI-ban voor modellen. Helaas neem ik daardoor ook niet deel aan het pro-ana debat. Toch wil ik graag op deze manier mijn mening over pro-ana websites kwijt, want ik heb er wel degelijk iets over te melden. Daarnaast zou ik graag met jullie in debat gaan over de juiste oplossing in de kwestie pro-ana websites.

Bekijk de video hierboven en laat jouw mening achter in de comments hieronder. Speelt de video niet af? Bekijk hem dan op mijn Youtubekanaal.

PS: sorry voor de slechte kwaliteit van deze video. Deze video is extra en vanwege de actualiteit ‘even snel’ tussendoor gemaakt met mijn webcam. Volgende keer weer een video van betere kwaliteit!

Volg me op Instagram Twitter Facebook YouTube Bloglovin

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: