Read in English

Ik vind het altijd leuk om te horen wat voor rare eetgewoonten mensen hebben. Zo eet mijn vriendin ketchup op haar pannenkoek. Verder las ik over de combinatie ijs met ketchup en een boterhammetje pindakaas-hagelslag-kaas. Ieeeh!

Zelf heb ik ook wel wat vreemde eetgewoonten en maak ik combinaties waar je niet 1, 2, 3 aan zou denken. Voor sommigen zullen deze gewoonten en combinatie het haar op de armen overeind doen staan, maar voor mij zijn het gewoonten die mijn hartje sneller kunnen laten kloppen. In dit overzicht deel ik ze met jou; ik wil je natuurlijk niet onthouden van mijn goddelijke combi’s en gewoonten.

1. Plak kokosbrood met boter en hagelslag opgerold (meer iets van vroeger, maar het blijft favoriet).

2. Geitenkaas met honing en walnoten uit een schaaltje lepelen.

3. Mijn pasta of rijst altijd kaal opeten. Dus eerst de pasta of rijst opscheppen en pas als dat op is de rest van mijn eten opeten. Lastig soms als de rest van het eten erg pittig is!

4. Lepel pindakaas met honing, zo in het mondje.

confession: my weird eating habits

Lepel pindakaas met honing, zo in het bekje. Hmmm!

5. Cottage cheese met pijnboompitten en honing, zo uit het bakje gegeten.

6. Rauwe tempeh. Ik snijd een paar dikke repen van de tempeh, leg het op een bordje en knabbel ervan.

7. Roerbakeitje met kaneel

8. Altijd van een wit bord eten. Eten van een bruin bord smaakt me gewoon minder.

9. Ik eet alles, behalve spaghetti, met een lepel. Oké, snijden doe ik natuurlijk wel met een mes.

10. Ik zoek de lekkerste noten uit notenmixen en laat de rest liggen. Heel irritant op feestjes, vooral als alleen de rozijnen en hazelnoten (ik heb een oraal allergisch syndroom dat zich uit in een orale reactie op onder andere hazelnoten) nog in het bakje liggen.

11. Liefst uit een kom eten in plaats van van een bord. Natuurlijk moet dat dan uit een witte kom zijn. 

12. Thee wil ik geserveerd hebben in een mok. Niks geen glas!

13. Rauwe, kale champignons (lekker knabbelvoer!).

14. Aan elke hap ruiken voordat ik de lepel in mijn mond steek. Dit lijkt meer op een soort van snuffelen en kan per hap wel een paar seconden duren.

15. Niet willen praten tijdens het eten (vrij logisch eigenlijk; lucht in je darmen door praten tijdens eten kan behoorlijk pijnlijk zijn!).

16. Ik hou meer van boodschappen doen dan van shoppen. Is mijn vriend heel blij mee!

17. Ik háát koud eten, koffie en thee. 

Nou, op zich valt dat zo wel mee als ik het teruglees. Wat vind jij? Er zijn vast rare gewoonten die ik vergeet, als me iets te binnen schiet vul ik het lijstje weer aan.

Vraag

Heb jij eigenlijk rare gewoonten? Maak jij rare combinaties? Of heb je bijzondere gewoonten? Laat het me weten in de comments hier beneden, ik ben benieuwd!

xo-angela

Volg me op social media:

Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: