Afgelopen dinsdag verscheen Deborah’s review over FOUNTAIN Beauty Molecules. Daarin werd al aangekondigd dat je twee van de flesjes moleculen kunt winnen, namelijk The Beauty Molecule en The Phyto-Collagen Molecule. Vanaf vandaag kun hier je deze flesjes ter waarde van samen € 90,- winnen! Benieuwd wat ze doen en hoe je ze kunt winnen? Lees snel verder!

Over de flesjes

> THE PHYTO-COLLAGEN MOLECULE

The Phyto Collagen Molecule
The Phyto-Collagen Molecule

WERKZAME STOFFEN | wild fytoplankton, gehydrolyzeerd collageen, L-Glutathion (antioxidant) en hyaluronzuur (vegan).

BELOFTE | “Gehydroliseerd collageen, wild fytoplankton, L-glutathion en onze hyaluronzuurmatrix zijn een toevoeging aan uw eigen collageen en ondersteunen de vorming van nieuw collageen.” – bron: FOUNTAIN.

> THE BEAUTY MOLECULE

The Beauty Molecule
The Beauty Molecule

WERKZAME STOFFEN | resveratrol (antioxidant) en hyaluronzuur (vegan).

BELOFTE | “[…] Om gezondheid, jeugd en duurzaamheid te vergroten.” – bron: FOUNTAIN.

In Deborah’s review vind je meer informatie over de moleculen.

Zo win je de flesjes

Twee weken na het gebruik van de beauty molecules begonnen voor Deborah de complimentjes over haar huid binnen te druppelen. Jullie lieten weten nieuwsgierig te zijn geworden naar de flesjes. Daarom geef ik de flesjes, die ik kreeg van FOUNTAIN, graag aan 1 van mijn lezers weg.

Let op: om mee te kunnen doen heb je een postadres in Nederland.

Zo doe je mee:

[tie_list type=”plus”]

  • Laat een comment onder dit artikel achter waarom je de flesjes zou willen winnen.
  • Like daarnaast mijn Facebookpagina en vink aan ‘meldingen ontvangen’: 

 get notifications on Facebook

  • Deel tot slot deze winactie op je Facebookpagina en tag mijn Facebookpagina “Healthy Foods for a Great Body & Skin” (anders zie ik niet dat je de actie hebt gedeeld).
  • Optioneel: abonneer je via deze link op nieuwe artikelen voor een extra kans.[/tie_list]

Tip: gebruik je op Facebook een naam die ik niet kan relateren aan het e-mailadres dat je gebruikt voor je comment en het abonneren op artikelen, dan is het voor mij lastig om te zien dat jij het bent. Wil je er in dat geval zeker van zijn dat kans maakt op de flesjes, laat dan je Facebooknaam achter bij je comment hier beneden. Liever privé? Dat mag ook. Stuur me dan aanvullend een mailtje op angela [@] greatbodyskin.com.

Sluitingsdatum

Meedoen kan tot 7 mei 23.59 uur. De winnaar wordt per e-mail en via de Twitter en de Facebookpagina op de hoogte gesteld.

Succes!

Update: deze winactie is gesloten. Lotte Verweij is de gelukkige winnaar van de flesjes. Gefeliciteerd!

Disclaimer

Volg me op Instagram Twitter Facebook YouTube Bloglovin

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: