win kitchenaid artisan mixer

Tip: Win Een Kitchenaid Artisan Mixer! – closed

Ha leuke lezers! Je weet waarschijnlijk wel dat mijn vriend en ik ons aan het oriënteren zijn op een nieuwe woning. Wat ik daar heel plezierig aan vind, is dat ik een reden heb om druk in de weer te zijn met inspiratie opdoen voor stylish keukens en toebehoren. Zodoende ontdekte ik de leuke kookwinkel Cook&co

Nu viel mijn oog op een te gekke winactie van deze winkel die ik graag met jullie wil delen. Cook&Co geeft namelijk een Kitchenaid Artisan Mixer weg! Over stylish gesproken: 

Read in English

Enkele kleuren waarin de Kitchenaid Artisan Mixer verkrijgbaar is. Bekijk ook de andere kleuren

Degelijk pronkstuk

Eerlijk is eerlijk: de voornaamste reden om mee te doen aan de winactie is in eerste instantie natuurlijk het uiterlijk van deze mixer. Het is terecht een pronkstuk! Goed om te weten is echter dat de Kitchenaid Artisan Mixer op Kieskeurig.nl beoordeeld wordt met een gemiddelde van 8.4.

Dat hij zo hoog beoordeeld wordt geloof ik direct, want Kitchenaid is een degelijk merk dat kwaliteit levert. Maar daar is de prijs dan ook naar: even in de buidel tasten en deze machine t.w.v. €549,- die mixt, kneedt en mengt (meer specificaties hier) is van jou. 

Kerst

Wat je natuurlijk ook kunt doen is dit apparaat cadeau vragen voor kerst. Òf je kunt meedoen aan deze winactie van Cook&co!

Win

Wil jij kans maken op zo’n eyecatcher in de keuken? Geef dan jouw ultieme anti-stress kersttip vóór 24 december door aan Cook&co. Dat lijkt me voor jou als foodie geen probleem. Meer informatie over het inzenden van jouw kersttip vind je hier.

Ps

Ik ben eigenlijk ook wel heel benieuwd naar jouw ultieme anti-stress kersttip en de lezers van dit bericht vast ook. Laat je je tip ook even achter in de comments hier beneden? Dank je wel!

 xo-angela

Volg me op Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

About Angela

Angela
Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting. 'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn. Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

3 reacties

  1. Zorg dat je voorbereid de kerstdagen in gaat. Kies niet een recept uit dat je nog nooit gemaakt hebt en dat nu in één keer goed moet gaan. 🙂 Neem de tijd, neem een simpeler gerecht en probeer daar iets speciaals van te maken. Vaak is dit lekkerder dan een recept dat voor de eerste keer is bereid (zoveel gevoelsmatig als echt!).

  2. Mijn anti stress tip is bakken. Als ik last van stress heb ga ik taarten bakken. Heerlijk ontspannen! En het geeft mij een goed gevoel om anderen te verwennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge