Ik heb iets te vieren! Daarom geef ik op 19 juli a.s. een paar kekke koraalroze Reebok Cardio Ultra woman’s sneakers ter waarde van € 120,- weg.

[dropcap]Begin[/dropcap] deze maand bereikte de Facebookpagina van Great Body & Skin maar liefst 3.600 ‘vind-ik-leuks’. 3.600 leuke mensen die de updates van de pagina over sport, voeding en psychologie leuk vinden en willen volgen. 3.600 mensen samen vind ik heel veel. Dat is de Westergasfabriek of de Melkweg helemaal vol! Fantastisch!

Daarom, lieve likers (als je nog niet hebt geliked, dan kun je dat alsnog nu doen, dan ben je ook lief), verloot ik over 2 weken een paar toffe zomerse, koraalroze sneakers in maat 38.5 onder mijn lezers.

Speciaal ontworpen voor cardiotraining als HIIT en bootcamp, maar ook krachttraining

Win Reebok Cardio Ultra
Win Reebok Cardio Ultra

Over de schoen

De sneakers zijn, zoals de naam al zegt, speciaal ontworpen voor cardiotraining. Je gebruikt ze bijvoorbeeld voor je HIIT-training of bootcamp, maar ook voor krachttraining. Zo zijn ze voorzien van trifoam, wat zorgt voor extra demping, en zorgt de turnzone in de zool ervoor dat je gemakkelijker draaibewegingen maakt. Adaptmove zorgt tot slot voor extra stabiliteit, wat fijn is voor enkels en kniegewrichten.

Ook leuk onder een zwart legginkje, je LBD of ripped jeans

Heb je weinig met cardiotraining of sporten in het algemeen? De sneakers combineren ook leuk onder een dagelijks outfitje, zoals met een zwart legginkje, je LBD of ripped jeans. 

Zo win je de sneakers

Verplicht:

1. Deel deze foto op de Facebookpagina van Great Body & Skin openbaar (anders zie ik niet dat je hebt gedeeld) op jouw eigen Facebookpagina.
2. Laat in een reactie in het reactieformulier onder dit artikel weten waarom jij deze sneakers wilt winnen.

Optioneel:

1. Volg mij op Bloglovin’, Facebook, Instagram, Google+ en Twitter en like daar deze post.
2. Schrijf je in voor 4x wekelijkse updates per mail

Ik vind deze sneakers, die ik kreeg van Reebok, heel erg gaaf en hoop dan ook dat ik er iemand anders heel blij mee kan maken!

– edit –

Gefeliciteerd Arina Stinissen! Jij bent de gelukkige winnaar van dit fantastische paar sneakers. Enjoy!

Regels van toepassing op deze winactie:

– Deze winactie loopt van 5 t/m 19 juli 2015.
– De sneakers zijn te winnen in de kleur koraalroze en in maat 38.5.
– Om kans te maken op de sneakers heb je een Nederlands postadres nodig.
– De winnaar wordt bekend gemaakt op Facebook. Daarnaast wordt de winnaar gemaild op het e-mailadres dat ze achterlaat in het veld ‘e-mail’ in het reactieformulier onder dit artikel.
– Verdere algemene reglementen rond deze winactie zijn te vinden in de disclaimer.

Volg me op Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest | Nieuwsbrief

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: