Outfits & Accessoires

… omdat je je geld liever verbrast aan kekke sportoutfitjes, dan aan daywear.

Favorieten: Leggings met Print op Etsy.com

Favorites: Printed Tights at Etsy.com

Benen mogen gezien worden! Daarom vind ik het leuk om in de sportschool, maar ook buiten de sportschool mijn benen in leggings met print te steken. Op Etsy.com vond ik een flink aantal leuke exemplaren die ik hier graag met je deel.

Read More »

Wish-List: Ballet Inspired Nike Workout Clothes

Wish-List: Ballet Inspired Nike Workout Clothes

Toen ik een klein meisje was, was ik een fanatiek balletdanseresje. Ik herinner me zelfs dat wanneer mijn moeder en ik boodschappen gingen doen, ik op mijn tenen naast haar liep, terwijl ik haar zei dat ik `echt niet meer normaal plat op mijn voeten kon lopen. In de jaren die volgden bleef ik dansen, mijn voorkeur voor het dansen evolueerde ondertussen van klassiek ballet, naar jazz ballet, disco dansen en uiteindelijk tot thuis dansen thuis, aangezien mijn dance moves op dit punt vrij gênant zijn geworden (immers, ik heb nu een vriendje, dus mannetjesimponerende dansmoves zijn niet eer mijn eerste zorg).

Read More »

Hardlopen // Warm & Zichtbaar in de Winter

Running in winter

Het is hartje winter. De dagen zijn maar kort, wat betekent dat wanneer je 's avonds na het werk nog even wilt gaan hardlopen, je dit in het donker moet doen. Daarom tip ik hier de stukken die jou als hardloopchick warm, droog en zichtbaar de winter door helpen:

Read More »

Shop De Look: Sporty Glam

Shop The Look: Sporty Glam

Zeg, wat zie ik daar? Ben jij dat, opgerold in een dekentje op de bank, nog steeds in pyjama? Zou je heel even iets voor me willen doen? Geef jezelf een schop onder je kont, kam je wenkbrauwen, poets je snor, dress-up en hup, op naar de sportschool!

Read More »