Tijd voor een nieuwe zwangerschapsupdate! We zitten inmiddels in de 6e maand. Modellenwerk ligt vanwege mijn buik even stil. We hadden de 20-wekenecho waaruit bleek dat ‘we’ gemiddeld zijn en we maakten alweer de 4e zwangerschapsprogressiefoto. 

[dropcap]Ik[/dropcap] vind het zo leuk dat jullie zo meeleven met onze zwangerschap! Ik geniet heel erg van mijn zwangerschap en vind mijn zwangerschap heel bijzonder. Daarom deel ik regelmatig titbits van mijn zwangerschap. Word je er al gek van? En dan te bedenken dat ik me nog in houd … #pregnancyhormones

In-between-buikje

Vanaf de derde maand zijn mijn vriend en ik maandelijks aan het begin van iedere maand zwangerschapsprogressiefoto’s gaan maken. Die foto’s waren in eerste instantie alleen bedoeld voor ‘intern gebruik’ (lees: mijn lief en naasten). Daarnaast waren ze bedoeld om mijn modellenbureau en klanten op de hoogte te houden van mijn buikgroei. Met een in-between-buikje ligt het werk nu eenmaal even stil voor een model. Zodra de overtuigende zwangerschapsbuik er is mag ik weer fijn aan de slag voor klanten die een zwanger model zoeken.

Nadat verschillende lezers en geïnteresseerden aangegeven hadden nieuwsgierig te zijn naar de zwangerschapsprogressiefoto’s, heb ik echter – uiteraard na goedkeuring van vriendlief – besloten de foto’s ook op Instagram te zetten. 

Trots 

Waarom ook niet? Ik vind en vond het zelf voordat ik zwanger werd immers ook intrigerend om de buik van zwangere vrouwen te zien ontwikkelen. Daarnaast vind ik vrouwen met een zwangerschapsbuik vaak zo mooi om naar te kijken! En toegeven: ik ben best een beetje trots op dat buikje! Mijn kind (is het nou een meisje of jongen?) zit daar gewoon in! Dat is toch tof om te zien? 

Tijgerstrepen

Net als jullie ben ik zeer benieuwd naar hoe mijn buikje verder zal gaan ontwikkelen. Zal hij net als toen ik in mijn moeders buik zat klein blijven? Zal ik in de laatste maand ineens een grote toeter krijgen? Springt de striae (tijgerstrepen!) er ondanks het frequent masseren er ineens in? 

20-wekenecho

Het maakt me hoe dan ook helemaal niets uit: tijdens de 20-wekenecho hebben we namelijk het geweldige nieuws te horen gekregen dat ons kleintje helemaal gezond is en qua groei helemaal gemiddeld is. We zijn nog nooit zo blij geweest om gemiddeld te zijn!

Foto’s!

Bij deze deel ik – met gepaste trots – mijn foto’s van de afgelopen 4 maanden in chronologische volgorde. Ik hoop dat jullie het kunnen waarderen en leuk vinden om te zien. Over een paar maandjes zal ik eenzelfde artikel delen met de laatste paar foto’s – waarvan de laatste natuurlijk met een baby’te op mijn buik in plaats van in mijn buik.

20150322_214349
3e maand
1604272_10152635852397027_1784249906_o
4e maand
Ang-week-17
5e maand
Angela-6e-maand
6e maand

Nog even de eerste en laatste zwangerschapsprogressiefoto naast elkaar als afsluiter:

pregnancy bump 3rd - 6th
De 3e en 6e maand naast elkaar. Ik zie een mooi bolletje!

Vraag

Heb jij ook een leuke fotoserie of stop-motionfilmpje van jouw zwangerschapsvorderingen gemaakt? Tag me even op één van onderstaande sociale media; vind ik heel leuk om te zien!

Liefs,

Angela

Volg me op Instagram Twitter Facebook YouTube Bloglovin

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: