Het was je vast al opgevallen dat alle recepten op Great Body & Skin vrij zijn van geraffineerde suikers. Wel zo prettig, want uit deze bewerkte suikers haalt je lijf geen voordelen. Natuurlijke suikers daarentegen leveren naast energie ook waardevolle voedingsstoffen aan ons lichaam. Reden genoeg dus om witte suiker te laten staan te vervangen door natuurlijke suikers. Maar hoe doe je dat nou? 

[dropcap]Bijvoorbeeld[/dropcap] door van de recepten op deze site gebruik te maken. Wanneer je deze recepten maakt, kun je er zeker van zijn dat er geen onnatuurlijke suikers in je baksels en andere recepten terecht komt. 

Daarnaast kun je in recepten van andere sites de witte suiker (ook wel tafelsuiker genoemd) vervangen door bijvoorbeeld ahornsiroop, honing of dadelsiroop. 

In het overzicht hieronder staan meer mogelijkheden om witte suiker te vervangen. In de kolommen ernaast exact aangegeven welke verhouding je aanhoudt bij het vervangen. Tot slot worden aanvullende tips gegeven.

natural sugar subsitutes

Weet je niet hoeveel gram een cup is? Ik werk in de keuken altijd met deze Amerikaanse cups van Cook & Co. Je kunt ook dit cheat sheet erbij pakken om maateenheden te converteren.

Succes met het vervangen en alvast eet smakelijk!

Bron

xo-angela

Volg me op social media:

Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: