weergegeven: 1-10 van 19 resultaten
dear diary ... february model diary
Eetdagboekjes & Inspiratie

Lief Dagboek …

(EN) February has been a fun month! There were some highlights though: I told my family, friends and you about my pregnancy, had several photo shoots, dinners and get-together with friends, made video’s, ate a lot of sweet food and obviously regularly worked out in the gym.

Eetdagboekjes & Inspiratie

Plog // Kerst met de Familie

Merry Christmas, baby! Eindelijk zijn de leukste feestdagen van het jaar aangebroken. Ik spendeer deze daagjes met mijn familie (pap, mam, broer, schoonzus en vriend) en schoonfamilie. Modellenwerk ligt als het goed is (last-minute jobs zijn niet ongewoon) even helemaal stil en blogs staan ingepland en worden automatisch gepubliceerd. Wel zal ik natuurlijk zo nu en dan een Instagrammetje het www op slingeren. Vind je dat leuk om te volgen dan kan dat hier.

Of hier, want in deze blog laat ik je in foto’s zien (plog is een samentrekking van photo en blog) wat ik rond en met kerst heb uitgevreten:

Quick food vlog: goat cheese and apple salad
Avondeten Eetdagboekjes & Inspiratie Gluten Free Low Carb/Unrefined Sugar Free Lunch Salads Vegetarian Video's

Snelle Food Vlog || Salade met Geitenkaas & Appel

Hoi meiden! Ken je dat? Dat je gezond wilt eten, maar de inspiratie een beetje mist. Dat het boodschappen doen in de supermarkt tergend lang duurt, alleen maar omdat je minstens een kwartier naar de groentenschappen staat te staren. Totally out of inspiration. Dat kan ik natuurlijk niet laten gebeuren!