Dr. Hauschka één van mijn favoriete merken als het aankomt op huidverzorging. Ik laat jou daarom graag kennis maken met de huidverzorgingsproducten van dit fijne merk. Ik geef daarom 3 pakketjes met mijn favoriete Dr. Hauschka gezichtsverzorgingsproducten weg. Lees snel verder hoe je ze kunt winnen!

[dropcap]Ik[/dropcap] vertelde je in dit artikel al hoe enthousiast ik ben over Dr. Hauschka. Mijn gevoelige huid reageert ontzettend goed op het merk. Ik kan er niet de vinger op leggen waar dit precies aan ligt, maar wat ik je wel kan vertellen is dat de verzorgingsproducten van Dr. Hauschka vrij zijn van synthetische kleur-, geur- en conserveringsmiddelen als parabenen, siliconen, PEG en parfum.

Biologisch-dynamisch

Wat zit er dan wel in de producten? Voor de grondstoffen worden enkel natuurlijke grondstoffen gebruikt. Denk aan madeliefjes en rozen. Die staan ondermeer in Dr. Hauschka’s eigen Wala-tuin, waar bijtjes en andere diertjes tezamen met compost afkomstig uit eigen tuin zorgen voor een natuurlijke biotoop. Dit noemen ze ook wel biologisch-dynamisch kweken.

Zacht & effectief

Je vraagt je misschien af of de producten wel wat voor je huid doen, als ze zo zacht zijn. Jazeker! Mijn ervaring is dat de producten mijn huid zuiver, soepel en gevoed houden. De producten zijn dus voor mij zeer geschikt gebleken voor de gevoelige huid, maar tegelijkertijd ook zeer effectief.

Holistisch en proefdier-vrij

Ook heel fijn: Dr. Hauschka is een holistisch merk met respect voor de natuur. Voor de producten en de geleverde grondstoffen van de producten worden dan ook geen dierproeven uitgevoerd.

Win mijn favorieten

Lijkt het je wel wat om mijn favoriete Dr. Hauschkaproducten uit te proberen? Van 2 t/m 30 september 2015 heb ik een winactie lopen waarin 3 personen een pakketje met de volgende producten kunnen winnen:

Dr. Hauschka facial pakket

Het gaat om de volgende producten:

Dr. Hauschka reinigingsmelkReinigingsmelk (145 ml, ieder huidtype)

– Ideaal om op zachte wijze de huid te reinigen.
– Bevat wondklaver, jojoba- en amandelolie die ervoor zorgen dat de natuurlijke hydrolipidenlaag van je huid behouden blijft – bron

Dr. Hauschka facial toner

Gezichtslotion (100 ml, voor de normale, droge en gevoelige huid)

– Te gebruiken na het reinigen van de huid. Ook geschikt voor mannen na het scheren.
– Bevat ondermeer toverhazelaar en wondklaver, wat de stofwisseling van je huid bevordert en zorgt voor een frisse, vitale uitstraling – bron

Dr. Hauschka rozencremeRozencrème (30 ml, voor de  droge, gevoelige en rijpere huid)

– ’s Ochtends te gebruiken na het reinigen van je huid. Zeer geschikt als basis voor je make-up. Zelf gebruik ik de rozencrème ook voor ‘s nachts.
– Bevat rozenolie, wilde rozenbottels,sheaboter, rozenbloesem, avocado-extract, heemst en St. Janskruid.
– Ondersteunt het zelfherstellende vermogen, voorkomt uitdroging van je huid,  versterkt de huid en heeft een harmoniserend effect op de vet- en vochtbalans van je huid – bron

Zo doe je mee

Verplicht

  1. Deel deze foto die je vindt op mijn Facebookpagina op je eigen Facebook timeline. Deel de foto wel vanaf de aangegeven Facebookpagina (dus niet via een vriend) en deel hem openbaar, anders kan ik niet zien dat je de foto hebt gedeeld.
  2. Laat een reactie achter in de comments onder dit artikel. Laat daarbij het e-mailadres achter waarop ik je kan mailen als je gewonnen hebt en zorg dat ik jouw Facebooknaam en de naam die je hieronder achter laat aan elkaar kan koppelen.

Optioneel

  1. Volg mij op Bloglovin’, Facebook, Pinterest, Google+ of Twitter.
  2. Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  3. Deel dit artikel op je sociale media.

Veel succes!

Regels van toepassing op deze winactie:

– Deze producten worden beschikbaar gesteld door Dr. Hauschka.
– Om kans te maken op één van de pakketjes heb je een Nederlands postadres nodig.
– De winnaars worden bekend gemaakt op de Facebook fanpage en in dit artikel. Daarnaast wordt de winnaar gemaild op het e-mailadres dat ze achter laat in het veld ‘e-mail’ in het reactieformulier onder dit artikel.
– Als blijkt dat de winnaar geen Nederlands postadres heeft, wordt een andere winnaar getrokken.
– Verdere algemene reglementen rond deze winactie zijn te vinden in de disclaimer.

Volg me op Instagram | Twitter | Facebook | YouTube | BlogLovin‘ | Pinterest | Abonneer

Angela

Over auteur

Hoi! Ik ben Angela; meisje-van-30-en-nog-iets, vrouw van, mama van een dreumesjongen en een nu ECHTE #fitchick. Model, diginerd, foto- & filmhobbyist. Van origine MSc in Communicatie gespecialiseerd in gezondheidsvoorlichting.

'Great' staat niet voor schoonheidsidealen, maar voor alles waartoe ons oprecht prachtige lijf en mind in staat zijn.

Op deze blog schrijf ik over alles wat ik het delen waard vind. Ga je gang en kijk lekker rond. Aarzel niet om jouw mening of reactie te delen onder mijn blogs; vind ik alleen maar leuk!

Lees ook: